Дневен хороскоп за 24 май

13219
Дневен хороскоп за 24 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден около вас ще има много почитатетли. Това няма да леко изпитание, но ако пък успеете да го преминете ще бъдете щедро възнаградени за проявеното търпение.

Телец

През този ден не прибързвайте в нищо и не позволявайте да провалите нещо толкова перспективно, което се очертава да се случи благодарение на вашите идеи и усилия, положени до момента. Уважайвете се повече!

Близнаци

През този ден за вас ще бъде по-добре ако се опитате да сте повече учтиви, отколкото искрени. Така или иначе честността ви няма да бъде оценена, така че гледайте интереса си.

Рак

През този ден ще бъдете толкова напрегнати, че около вас направо ще хвърчат искри. Околните не трябва да ви доближават, но това няма да донесе щастие на никого. Успокойте  топката.

Лъв

През този ден ще имате нужда от някой, който да ви донесе вдъхновение и да ви помогне в осъществяването на великите дела, които сте замислили. В краен случай, това може да се окаже герой от филм или книга и може да се окаже по-добрият вариант.

Дева

През този ден ще разберете, че никак не е трудно човек да бъде оптимист, когато стои на кръстопът, а и сега съдбата ще е на ваша страна и ще ви помага. Освен нея ще можете да разчитате и на много добри приятели.

Везни

През този ден ще бъдете свободни като птиците и никакви ангажименти или задължения няма да могат да ви попречат. Летете колкото искате нависоко и радвайте околните с песните си.

4-те най-щастливи зодии през юни

Това са зодиите, които ще се радват на голямо щастие този юни. Ето кои са те и какво ги чака през първия горещ месец на 2017 г. Телец ...

Скорпион

През този ден времето от възникването на идеята до нейната реализация може да се съкрати изключително бързо. Обмислете добре идеите си за да не се окаже, че сте били неподготвени за осъществяването им.

Стрелец

Сега събитията няма да бъдат подвластни на вашите желания. За вас най добре ще е да се адаптирате към тях, вместо да се опитвате да ги промените. Понякога това е по-добрият вариант.

Козирог

Дневен хороскоп за 23 май

Овен Имате нужда от промяна и то крещяща. Опитайте се да намерите различен вариант за действие за нещата, които не ви харесват. Помис...

През този ден трябва да слушате по-внимателно, какво ви казва човекът, който седи срещу вас. Много е вероятно в общ разговор, който на пръв поглед да е без особено значение, да се опитат да ви кажат нещо много полезно.

Водолей

През този ден емоциите ви и чувствата ви ще бъдат много противоречиви. На моменти ще ви се иска да се смеете, а в други да плачете. Нищо няма да можете да направите освен да бъдете такива, каквито сте.

Риби

През този ден се опитайте да бъдете по-прибрани. Не пилейте напразно пари и енергия, днес и за едното и за другото ще се намери вярното приложение. Постарайте се да не започвате нещо, за които не сте сигурни, че ще успеете да свършите, а най-добре не се захващайте с нищо важно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...