Дневен хороскоп за 24 май

16489
Дневен хороскоп за 24 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък може да ви се стори еднообразен. Имате шанса да превърнете някое незначително събитие в истинска сензация. Не забравяйте, че тайната се крие в детайлите.

Телец

Този четвъртък не се страхувайте да експериментирате и да преминете някои граници, особено ако знаете, че в събота ще може да разпуснете подобаващо.

Близнаци

Този четвъртък на преден план ще излезе въпрос, свързан със семейството и планирането на предстоящите празници. Не се страхувайте да поемете ангажименти, много от тях в последствие ще отпаднат.

Рак

Този четвъртък може да ви срещне с ваш демон от миналото. Вие обаче вече сте се променили и ако се замислите отдавна сте надраснали голяма част от миналото си. Вдигнете гордо глава и продължете напред!

Лъв

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 21-25 май

Овен През новата седмица родените под знака на зодия Овен ще бъдат печеливши по отношение на любовта. Ще се чувствате в хармония с пол...

Този четвъртък ще ви поднесе приятна изненада още от сутринта. Напълно сте заслужили почивка на върха, който сте покорили. Имате право да се насладите на гледката отгоре.

Дева

Този четвъртък обещава да бъде незабравимо приятен. В ранния следобед може да изникне сериозен въпрос за решаване. Не задълбавайте в трудните варианти, решението е много по-лесно и достъпно.

Везни

Този четвъртък ще ви бъде напомнено ваше обещание. Авторитетът ви сега е заложен на карта. Направете тази жертва и ще спечелите много. Вечерта не се прибирайте късно.

3 неща, които да казваш на партньора си всеки ден

Това е страхотна идея. ... Или подобен малък комплимент. Направете усилие да поздравите любимия най-малко веднъж дневно, независимо да...

Скорпион

Този четвъртък се опитайте да излезете от оковите на ненужните притеснения. Голяма част от тях са имагинерни. Опитайте се да действате сякаш не съществуват.

Стрелец

Това е ден за постигане на нови цели. Вероятно някои задачи ще трябва да почакат по-добри времена, но това не ви пречи да набележите нови мечти.

Козирог

10 неща, които показват колко силна е една връзка

Вероятно всеки човек има известни съмнения относно отношенията си от време на време. Но как всъщност можем да разберем, че нашата връз...

Денят ще мине по-бавно от колкото ви се иска, но ако мислите само за това ще усложните положението си още повече. Не си правете големи планове за вечерта, за да не останете разочаровани. Заложете на спокойствието.

Водолей

Това е ден, в който трябва да излезете от собствените си проблеми. Оставете избора на ваши приятели за това как да прекарате деня и няма да сгрешите.

Риби

Това е ден, в който трябва да преценявате добре дали нещата, които правите са във ваша полза.  Заложете на своето удовлетворение, за да е спокойна обстановката около вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно