Дневен хороскоп за 28 юни

17410
Дневен хороскоп за 28 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сутрин не пропускайте закуската намерете и време за кратка разходка преди работа. Добрият тонус ще ви даде предимство пред колегите, които вече са на лятна вълна, но планината от работа не намалява. Не се колебайте да вземете лидерска позиция.

Телец

Това е ден в който трябва да теглите чертата и да помислите дали не е време за нова цел лятната почивка може да послужи за буфер от време, в който изчистете мислите си и да създадете план за действие.

Близнаци

Днес се постарайте да сте максимално обективни. Няма да ви е лесно, тъй като се намирате в ситуация, от която може да извлечете лична полза. Не забравяйте обаче, че обстоятелствата може да се променят.

Рак

Днес служебните командировки ще се успешни. Освен да водите преговори ви очакват и приятни приятелски взаимоотношения. Засега обаче не смесвайте работата с удоволствието.

Лъв

Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли

Овен През тази седмица ще имате грандиозни планове и размахът на идеите ви ще е достоен за възхищение. Главната ви задача ще бъде да с...

Обстоятелствата ще ви накарат да действате импулсивно. Решенията ви ще покажат до колко сте натрупали положителен опит. Денят може да е повратен за кариерата ви в положителен смисъл.

Дева

Очаквате важно обаждане и рискувате да пропилеете деня във вглеждане в телефона. Не може да стоите със скръстени ръце, затова се заемете с рутинна работа,в която грешките не биха били фатални.

Везни

Изправени са пред предизвикателство, с което не сте сигурни дали ще се справите. Истината е, че сте напълно способни, но малко ви е страх, а страхът не е добър съветник.

Има ли вечна любов?

Юлия Гроссе е написала книга за любовта. За целта тя не се е обърнала към психолози и консултанти, а с двойки от поколението на нашите ...

Скорпион

Имате шанс да се отървете от самотата си. Всеки има своето минало, включително и вие. Не се вглеждайте прекалено миналото на партньора си. Дайте му шанс.

Стрелец

Рискувате да прекарате деня в нерешителност. Ако ви е толкова трудно да вземете решение се посъветвайте с най-близкия си приятел. Нека все пак по-голямата част от доводите да са ваши.

Козирог

Жени, никога не се извинявайте за тези неща!

Неотдавнашно изследване показа, че жените се извиняват по-често от мъжете. И не защото са по-възпитани. Работата е там, че обществото ...

Задачата  ви днес  ще бъде да създадете баланс в семейството. Има спор относно интериора.  Само вие може да направите така че всички да са доволни.

Водолей

На прага сте да усвоите нови умения. Не се обвинявайте, че не сте им обърнали внимание досега. Всичко идва с времето си.

Риби 

Организмът ви дава сигнали, че е време да обърнете повече внимание на здравето си. Не прибягвайте до самолечение, а потърсете  мнението на специалист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com