Дневен хороскоп за 3 април

12870
Дневен хороскоп за 3 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник ще разберете колко много сте обичани от половинката ви. Постарайте се да отговорите подобаващо на това, което сте получили.

Телец

Днес може да не получите това, което сте очаквали, но не бива да се разочаровате.  Скоро ще разберете, че ви се е случило е по-добрият вариант.

Близнаци

Бъдете сигурни, че ще успеете да приключите с работата си в рамките на по-късата работна седмица. Имате нужда от почивка и не я отлагайте.

Рак

Днес е ден, който трябва да посветите на здравето си. Няма как да се почувствате по-добре или спокойни, ако пренебрегвате сигналите на организма ви. Ако пък вече имате съвети от професионалист просто ги спазвайте.

Лъв

3-те зодии с нова връзка този месец

Април е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи. Ето кои са 3-те зодии, ко...

Важно е да използвате възможностите на деня максимално.  Сега няма как да промените каквото и да било затова се оставете на течението  и накъдето ви отведе. Може и да е на хубаво място.

Дева

Денят може да ви се стори по-суров, отколкото сте си го представяли. Не сте виновни, че искате нещо повече за себе си, но може би ще се наложи да почакате повече. Всичко с времето си.

Везни

Този вторник може да бъде толкова вдъхновени, че да загубите реална представа за нещата. Най-ценното ви умение ще бъде да контролирате емоциите си. 

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен Вие сте сред тези, които със сигурност ще дишат дълбоко от романтиката, която пролетта разпръсква във въздуха. През този уикенд ...

Скорпион

Денят ви обещава приятни новини и изненади.  Трудното е да издържите на цялата тази информация и радост, породена от нея. Не се случва често, така че съберете сили.

Стрелец 

Днес не му мислете много. Щом има пламък в очите и желание - значи всичко е възможно. Важното е да не се откажете по средата на начинанието.

Козирог 

Месечен хороскоп за април 2018 г.

Овен Вашият месец трябва да се превърне в основен двигател на годината. Сега е моментът да се развихрите. Вярно е, че ще имате повод з...

Този вторник най-важната задача ще бъде да се владеете. Ще се наложи да вземете решение, за да не измъчвате и себе си и другите.

Водолей

Този вторник може да ви се стори не толкова романтичен, колкото ви се иска. Не всичко зависи от вас, така че не се разстройвайте. Не винаги и другия е на същата вълна като нас, не го забравяйте.

Риби

Ако сега се отпуснете ще ви е много трудно да продължите напред със започнатото. Направете всичко  възможно, за да си наложите дисциплина. Ще се учудите колко бързо ще се справите със задачите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво никога не се прави през Страстната седмица?
Какво никога не се прави през Страстната седмица?

В Църквата думата страст се използва в два случая: когато се говори за неестественото, греховно влечение на душата, например за страстта на пиянството,...