Дневен хороскоп за 3 декември

9473
Дневен хороскоп за 3 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота ще се забавлявате така както ви се иска. Не си поставяйте граници. Не ви се случва чак толкова често, така че разпуснете, както ви душа иска.

Телец

Тази събота ви очаква изненада от любим човек. Тези от вас, които са в сериозна връзка може да получат предложение от партньора си. Ще бъдете изненадани, опитайте се да реагирате достойно.

Близнаци

Днес ще ви се отвори възможност да отидете на място, което отдавна сте искали да посетите. Може би няма да се случи точно по начина, по който сте си го представяли, но не позволявайте на това да развали удоволствието ви.

Рак

Сега може да си позволите да споделите с любимия ви човек това, което е в сърцето ви. Съботата обещава да бъде романтична. Бъдете готови връзката ви да се развие в по-сериозна насока.

Лъв

Тази събота обърнете повече внимание на приятелите си. Може да поканите на гости любимата си компания. Заложете на лекия алкохол и малките количества.

Дева

Тази събота заложете на почивката и приятните дейности, които не водят до големи физически натоварвания. В храненето заложете на познати храни, тъй като всичко ново може да ви докара неразположения.

Везни

През този ден ви очаква ново запознанство. Половинката ви може да демонстрира ревност заради прекаления ви ентусиазъм. Сега е много важно да я уверите в силата и сериозността на чувствата ви.

Скорпион

Този ден бъдете нащрек. Някой може да се опита да ви въвлече в съмнително финансово приключение. Колкото и да ви е близък човекът или примамлива обещаната печалба, намерете сили да откажете.

Стрелец

През този ден бъдете внимателни за здравето си. Ако сте рожденик не прекалявайте с алкохола и прекалената предразположеност към нови хора. Не споделяйте с лекота интимни неща за себе си.

Козирог

Тази събота си пожелайте нещо, то със сигурност ще се сбъдне. Важното е да бъдете внимателни в желанията си. Помислете добре дали в скоро време ще искате същото.

2-те зодии, които ще разберат, че чакат бебе през ДЕКЕМВРИ

В даден момент от живота ни всики се надяваме да чуем голямата новина и най-накрая да се знае, че скоро ще ставаме родилите. Има 2 зоди...

Водолей

Тактиката ви напоследък е похвална. Може би вече усещате умората, но усилията си заслужават. Не се съмнявайте и за миг в себе си. Съвсем малко остава до празниците, когато ще можете да си починете.

Риби

Тази събота направете всичко възможно, за да се разтоварите. Ако някоя дейност ви носи удоволствие не се лишавайте от нея. Важното е да се чувствате добре и да си подарите възможността да правите това, което ви кара да се чувствате щастливи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com