Дневен хороскоп за 30 март

21765
Дневен хороскоп за 30 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не може да се каже, че ще ви върви като по вода. Не се ядосвайте има и такива дни, но те отминават. Вечерта се забавлявайте, но спазвате границите на разумното.

Телец

Този ден прекарайте в търсене на спокойствие. Вечерта може да си сипете чаша вино или две, но не повече. Умът ви трябва да е умерено вдъхновен.

Близнаци

Сега е време да се доверите на интуицията си.  Ако ви е толкова трудно да се ориентирате в ситуацията се обадете на най-доверения ви приятел и се вслушайте в неговата.

Рак

Днес може да сте по-разсеяни от обикновено. Бъдете внимателни на пътя независимо дали сте в ролята на пешеходец или на водач на превозно средство.

Лъв

Месечен хороскоп за април 2018 г.

Овен Вашият месец трябва да се превърне в основен двигател на годината. Сега е моментът да се развихрите. Вярно е, че ще имате повод з...

През този ден рискувате да минавате от една крайност в друга. Колкото и да се борите да промените това, няма как да стане. Просто емоциите ви са ви в повече.

Дева

Този ден не се пришпорвайте за нищо, освен това не бързайте с взимането на важно решение. Най-добре седнете и размислете. Само от това имате нужда, но без да се обвинявате за каквото и да било.

Везни

Постигането на целите днес ще зависи от правилното разпределение на задачите и спазването на графика. Не си мислете, че можете да направите всичко сами.  Това наистина ще е много трудно. Дайте пълномощия на ваши доверени хора.

Тези зодии ги очаква страстна любов през април

През най-пролетния месец от годината звездите ще бъдат благосклонни за 3 зодии от зодиака и ще ги посипят с любовен прашец. Стрелец И...

Скорпион

Този петък може да се усетите неспокойни. Като се замислите няма да имате конкретна причина за това. Потърсете навътре в себе си, защото рискувате да се изпокарате с всички.

Стрелец

През този ден няма да ви свърта на едно място. Това ще ви накара да търсите нови и нови предизвикателства, докато в един момент не си дадете сметка, че сте се загубили по пътя.  Спрете се навреме.

Козирог

Ето от колко сън имаш нужда според зодията си

Може да сте нощна птица или рано пиле, но се оказва, че звездите може да имат някакво мнение, щом стане въпрос за съня. И независимо да...

Предпазливостта е хубаво нещо, но не я превръщайте в мнителност.  В противен случай само ще изнервите обстановката допълнително.

Водолей

През този ден няма да може да избягате от себе си, а и не е нужно. Още в ранния следобед ще се представите вцялата си прелест, защо да не изсипете всичко това наведнъж. 

Риби

Очаква ви интересен и важен за вас ден. Ще придобиете нещо, което ще ви даде увереност за много дни напред. Важното е да помислите как да използвате пълноценно, даденото ви от съдбата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com