Дневен хороскоп за 6 март

19294
Дневен хороскоп за 6 март

Овен

Днес трябва да разчитате предимно на своите собствени сили. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.

Телец

Понеделник ще бъде един спокоен ден, в който на спокойствие ще може да планирате задълженията си през седмицата. Вечерта очаквайте важно обаждане.

Близнаци

Още днес направете всичко по силите ви, за да промените нещо около себе си. До обяд може да си оставите време, за да помислите какво точно да бъде това, но след това започнете да действате.

Рак

Още от първия ден на новата седмица ви предстои да изживеете истинска буря от емоции. Едно нищо и никакво съобщение може да преобърне сърцето ви.

Лъв

От сутринта се запазете с търпение и намалете скоростта. Много е важно да си давате повече време за наблюдение и обмисляне на случващото се около вас.

Дева

Денят е добре да започне от рано, за да може да се подготвите добре за това, което ви очаква, а то няма да е малко. Включете повече витамини и чай в менюто си, за да не се подадете на умората.

Везни

Този понеделник ще е последният от тежките, които ви предстоят, така че се „въоръжете“ с всичките ви познати позволени средства. Не пропускайте гимнастиката сутринта за повече тонус.

Скорпион

Кои са любимите десерти на зодия Риби

Рибите са честни хора и често склонни към компромис във всяко едно от отношение, от работа, до вкусове в храненето. Представителите на ...

Тази сутрин може да се събудите преди алармата. Най-добре станете веднага, а не продължавайте съня си. Отделете време за здравословна закуска и контрастен душ.

Стрелец

Този понеделник няма е като останалите. Още от сутринта ще видите мъничките хубави неща, които ви се случват. Много е важно да ги отчете и да отвърнете със същото.

Козирог

Ретроградна Венера - какво ни очаква до 16 април

От днес до 16 април Венера започва своя ретрограден период. Сега това ще се случи в знаците Овен и Риби. Астрологичното събитие ще се ...

Този понеделник се опитайте да станете по-рано. Имате много неща за подреждане в главата си, а точно сега не е добре да забравяйте, каквото и да е. Може да ви се наложи да се върнете до вкъщи.

Водолей

Този понеделник няма да е толкова неприятен, тъй като ви очакват много приятни занимания и вие го усещате. Бъдете внимателни с електрическите уреди и проверете дали сте изключили, каквото трябва.

Риби

Този понеделник ще ви поднесе много слънце и ново запознанство. Във финансово отношение бъдете внимателни и разумни. Скоро ще имате друг повод за харчове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com