Дневен хороскоп за 7 септември

18665
Дневен хороскоп за 7 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден бъдете по-мили към половинката си. Вие също имате своите недостатъци. Понякога е добре са пренасочвате фокуса от другите към себе си. 

Телец

Този петък, каквото си помислите днес ще се реализира, затова се помъчете да сте в добро настроение. В средата на деня може да се окажете в центъра на скандал. Запазете неутралитет.

Близнаци

Този петък трябва се заемете с ролята си на закрилник на любимия ви човек с цялото вдъхновение, на което сте способни. Той или тя няма да се справят без помощта ви.

Рак

Този петък на преден план ще излязат някои наболели въпроси за решаване във връзката ви. Може би е време да се замислите да по-сериозни крачки и поемане на отговорност, особено ако сте от дълго време заедно.

Лъв

Задачата ви днес е да бъдете по-широко скроени. Всеки има своите странности, но нечии са с по-голям обхват. Помислете колко скучно би било иначе.

Дева

През този ден, а и по принцип не е моментът да търсите отчет и обяснения от половинката ви. Може би си мислите, че имате това право, но всъщност вие също бихте могли да бъдете обект на подобни претенции от страна на партньора ви.

Везни

Днес се пазете от чувствата си. Емоциите са хубаво нещо, но не и когато на тях е подчинен целият ви живот. Опитайте се да се охладите и да вкарате повече реализъм и разум в деня си.

Месечен хороскоп за септември 2018 година

Овен Месецът започва изключително успешно за представителите на знака Овен. Още в началото на периода ви очакват изненадващи финансови...

Скорпион

Този петък с партньора ви ще говорите на различни езици. Не се отказвайте от общуването, но проявете повече любопитство. Може да научите нещо ново и важно.

Стрелец

Днес чуйте какво има да ви казва любимия човек. В  него ще има много смисъл и полза за вас. Не се колебайте да му се обадите през деня за съвет ако възникне заплетена ситуация в офиса.

Козирог

Полезните свойства на алкохола, за които не сте подозирали

Всеки има своята любима напитка, а сега се оказва, че някои от тях имат специално действие. С предупреждението, че трябва да се приема ...

Този петък не се вглеждайте толкова много в липсата, защото не тя е основното нещо в живота ви. Има на какво да се радвате, само го забележете.

Водолей

Следвайте желанията си. Точно, когато сте решили да се откажете от мечтата си ще се появи възможност, така че отложете отчаянието за друг път. Наложете си да сте оптимисти и дайте повече време.

Риби

Този петък ще се убедите за пореден път, че невъзможни неща за вас няма. Активността ви е похвална, но е време да намалите темпото и да помислите за кратка почивка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com