Дневен хороскоп за 8 март

11299
Дневен хороскоп за 8 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес от сутринта в съзнанието ви ще нахлуят спомени. Вероятно ще се опита да ви пребори меланхолия, но не ѝ се давайте. Денят ще е изпълнен с усмихнати жени и цветя – участвайте и вие в празника.

Телец

Това е ден за кратка равносметка и теглене на чертата. Каквито и изводи да си направите не бъдете прекалено сурови със себе си.

Близнаци

През този ден може да ви е скучно, но сте свободни да се забавлявате, както пожелаете. Изборът е само ваш, остава само да го направите. Не отказвайте предложение за излизане от ваш приятел.

Рак

Мързелът е признак на интелигентност и днес ще имате високи показатели по този признак. Все пак ако ви чака нещо неотложно намерете сили да изпълните поне едно от задълженията си.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5-9 март

Овен Любовната връзка, започнала с огнени страсти, в момента ви кара да се чувствате несигурни. Налага се да върнете лентата назад и ...

Този четъртък намалете темпото, погледнете назад и се насладете на добре свършената работа. Не се колебайте да се почерпите и поглезите за празника с любимите ви хора.

Дева

През този ден не бъдете унили, тъй като може да разтревожите сериозно вашите близки. Проблемите ви са напълно решими, така че няма смисъл да губите време в прекалено драматизиране.

Везни

През този ден се заредете с оптимизъм. Може да сте сигурни, че всяко добро се награждава, но не подхождайте с тази мисъл като основна при действието ви. Постарайте се да сте максимално истински в това, което правите.

3-те зодии с нова връзка този месец

Април е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи. Ето кои са 3-те зодии, ко...

Скорпион

През този ден ще може да надскочите себе си. През последните дни наблягате на теорията, а не на реалните действия. Време е за слизане на Земята.

Стрелец

През този ден е добре да сте честни и открити в обсъждането на семейните въпроси. Недомлъвките само ще задълбочат неразбирането в дома ви, а нямате нужда от това.

Козирог

СПЕЧЕЛИ грим сесия и подаръци за 8-ми март

Честит Mарт, прекрасни! В най-женския месец от годината искаме не само да ви пожелаем да бъдете красиви, вдъхновени и обичани, а също ...

Това е ден на хармония във връзката ви. Ще се убедите, че това което мислите го чувства и най-близкия човек до вас. Бъдете по-смели в споделянето.

Водолей

През този ден ще ви се случи малко чудо. Това е знак, че сте станали прекалено рационални и сте обърнали гръб на вярата във вълшебствата.

Риби

Този четвъртък ще сте в центъра на събитията. Ще може да черпите информация, но и да регулирате нещата. Не пропускайте възможността да го направите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com