Дневен хороскоп за 9 юли

7216
Дневен хороскоп за 9 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Опитайте се да дадете ново начало във вашия начин на живот. Започнете деня с лека гимнастика и здравословна закуска. Организмът ви ще ви бъде благодарен.  

Телец

Този понеделник ще спечелите симпатиите на мнозина, но не позволявайте да се навлиза във ваша територия. Определяйте границите на "територията" ви.

Близнаци

Денят ще ви изглежда почивен, но това ще е само, защото така ви се иска. Работата и задълженията ще са напълно работни и отгвоорни, така че запретнете ръкави, защото няма кой да ви свърши работата.

Рак

Това ден, който да посветите на изкуството. Потърсете събитие, което ще ви е приятно да посетите и не се оставяйте на мързела да ви победи.

Лъв

Любовен хороскоп за 7-8 юли

Овен През този уикенд ще трябва да стимулирате любовния си живот. В неделя може да откриете романтиката при най-невероятни и странни ...

Този понеделник приемете предизвикателствата на деня. Помислете си колко много хора си мечтаят за разнообразие в живота като вашето. Способни сте да се справите с всичко, което предстои в служебенплан.

Дева

Днес ще имате енергия в излишък, но не очаквайте същия ентусиазъм и от останалите и най-вече не ги обвинявайте. Вечерта задължително се поглезете с вкусна храна и любим филм.

Везни

Денят ще се опита да ви въведе в изкушение, покрай което трябва минете с гордо вдигната глава и гледайки в друга посока. Ще дойде и вашето време, но по-натам.

Зодиите, които ще се сгодят през юли

Едно от най-естествените неща за една връзка, която се развива добре, е бракът. Да се свържеш за цял живот с човека, когото обичаш е пр...

Скорпион

Това е ден за намаляване на темпото в личен план. Гъстотата на събитията се нуждае от разреждане и трезв анализ. Не се раздавайте изцяло все още. 

Стрелец

Това е ден за повече оптимизъм. Дори да остава повече време до почивката ви и вашето време ще дойде. Тогава пък другите ще работят. 

Козирог

Месечен хороскоп за юли 2018 година

Овен През този месец устойчивост и сила ще ви дава общуването с близките и разширяването на комуникацията с други хора. Какъвто и проб...

Този понеделник ще се случат много неща, които ще са важни за вас и няма да искате да забравите. Запишете всичко, което ви се стори интересно и важно.

Водолей

Това е ден за умерени експерименти с премерен риск. Застояването на едно място не ви се отразява добре, така че не губете повече време.

Риби

През този ден не се притеснявайте да питате много и да настоявате за ясни отговори. Не предприемайте никакви действия без да имате пълна яснота за ситуация и си дайте толкова време, колкото ви е необходимо. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно