Дневен любовен хороскоп, 09 АВГУСТ

6252
Дневен любовен хороскоп, 09 АВГУСТ
Снимка: iStock

Овен

Денят ще бъде по-напрегнат за вас – може някой да ви предизвика с поведението си, а е възможно просто да сте по-изнервени. Ако се открие възможност, прекарайте по-дълго време на открито, сред природата – ще ви се отрази добре. Не се нагърбвайте с много задачи – само ще усложните положението си.

Телец

Днешният ден е подходящ да обърнете по-голямо внимание на здравето си чрез занимания като плуване, водни процедури и медитации – Луната в Рак позволява благотворното действие на водата да ви балансира.

Близнаци

Днес вашата честност и умението ви да отсъждате справедливо ще спечели на ваша страна любовта и уважението на хората, от които сте зависими по някакъв начин в професионалната сфера. Постарайте се да не загърбвате нуждата си от пълноценен отдих.

Искате верен партньор? От тези ЗОДИИ трябва да е!

Рак

Днес внимавайте да не изпаднете в зависимост, която може да ви навреди – например финансова или емоционална. Денят е много подходящ за занимания с изкуство – независимо дали вие творите или решите да се насладите на нечие чуждо произведение.

Лъв

Днес нетърпението може да ви изиграе лоша шега – например да се вкарате във финансови затруднения или да си развалите отношенията с някого. Ето защо може би е добре да сдържате малко поривите си и да я карате по-леко и по-спокойно.

Дева

Днес няма проблем, който може да ви обезкуражи. Дори да се появи някаква пречка, приемете я като временно препятствие и се концентрирайте върху онова, което зависи от вас. Имате достатъчно енергия да направите всичко, което сте намислили в работата, но все пак определете приоритетите си, защото, ако искате да свършите всичко, има риск да се преуморите.

Везни

В деня на слънчевото затъмнение, което се случва във вашия знак, се грижете добре за здравето си, бъдете умерени и се опитвайте да запазите спокойствие. Избягвайте рисковите дейности и старта на нови бизнес- или финансови дела.

Скорпион

Мъжете от тези 3 зодии ще накарат всяка жена да се влюби в тях

Колкото и сложно нещо да е любовта, понякога самото влюбване се случва за секунди. Това много зависи от зодиите и привличането помежду ...

Днешният ден е позитивен за вас. Изпълнени сте с ентусиазъм и желания за приключения и тази нагласа привлича околните към вас. Не е изключено да станете обект на сексуален интерес или да плените някого с дарбите си. Ако работите днес, нищо чудно да изкарате добри пари.

Стрелец

Днес най-добре би било да останете насаме със себе си и да анализирате своя вътрешен свят. Вие най-добре знаете, че ако човек сам не постигне покой в себе си, никой и нищо отвън не е в състояние да му го осигури. Препоръчително е да си помълчите, да практикувате йога, да се отдадете на медитации, да се разходите сред природата.

Това са ЗОДИИТЕ, които винаги ще се притекат на помощ

Козирог

Тези 3 зодии винаги успяват да намерят истинската любов

Има хора, които цял живот се лутат и никога не успяват да открият истинската любов. Има и такива, които са родени да се срещнат със сво...

Днес ще разполагате с отлични условия да реализирате идеите си. Напълно възможно е да спечелите и подкрепата на приятел или съмишленик, което допълнително ще подобри положението ви в професионалната сфера. Финансовата ви стабилност ще зависи от ходовете, които смятате да предприемате – и на този етап, и в бъдеще.

Водолей

Днес моментът е подходящ за осъществяването на всякакви делови срещи, благодарение на които в професионалната сфера ще подобрите значително обстоятелствата за себе си. Приемете подкрепата, която ви оказва приятел, колега или делови партньор.

Риби

Днес се опитайте да живеете в настоящето и да се съобразявате с реалността, а не се водете от смътни предчувствия или от надежди за светло бъдеще, което ще дойде без дори да сте си мръднали пръста. Ако искате нещо, ще трябва да положите повече труд – иначе няма да се получи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com