Дневен любовен хороскоп за днес, 14 СЕПТЕМВРИ

7253
Дневен любовен хороскоп за днес, 14 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Днес сте особено привлекателни за представителите на противоположния пол и затова не трябва да се учудвате на многобройните знаци на внимание, нито на комплиментите и обясненията. 

Тези зодии НЕ ТРЯБВА да носят сребро!

Телец

Може да Ви позвъни партньор, който не се е свързвал с Вас от доста време и така сте се били затъжили за него... Звездите Ви препоръчват, да се срещнете с него днес, и да прекарате заедно няколко приятни часа, далеч от уличната суета.

Близнаци

През този ден звездите Ви пожелават търпение, защото без това качество трудно бихте изкарали до Вашия любим човек повече от 10 минути. Ако успеете да проявите издръжливост, старанията Ви ще Ви се върнат стократно. Няма да съжалявате!

Рак

 Силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните и семейни отношения. Нарастналата интуиция ще Ви помогне да постигнете разбирателство с близките си хора, а умението спокойно да обсъждате общите проблеми ще позволи да бъдат избегнати конфликтите.

Лъв

Не очаквайте днес от своя любим човек конструктивни критики и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на кусури. Всъщност, от това не трябва да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може неочаквано да се случи. 

Дева

Деловата активност днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. 

Везни

Ако съумеете да избегнете негативните емоции с възлюбените, както и да проявите сдържаност при решаване на конфликти, за вас може да възникнат неочаквани романтични възможности.

Скорпион

Кои зодии държат на първо място на свободата си?

За много хора свободата идва на първо място. Свободата да в една връзка, това да могат да управляват времето си и като цяло да са госпо...

Имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант с половинката си, или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия. Отново с половинката си. Можете да очаквате изненади!

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. 

Козирог

На Вашия любим човек днес ще бъде много лесно, да Ви обясни някаква истина, която така дълго не сте могли да схванете. За щастие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и готови да проявите по-голяма активност. 

Тези зодии не могат да забравят своята първа любов

Независимо какво им се случва в момента и колко гладко върви връзката им, някои хора просто никога не успяват да забравят и изоставят с...

5-те зодии, на които може да разчиташ в най-трудните моменти

Водолей

Денят е еднакво хубав за романтични срещи. Грижите за половинката, ще Ви донесат особено удоволствие.

Риби

Днес ще Ви се струва, че ваш колега или дори началник няма нищо против да започне с вас романтични или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com