Дневен любовен хороскоп за днес, 18 АВГУСТ

7905
Дневен любовен хороскоп за днес, 18 АВГУСТ
Снимка: iStock

Овен

Днес сте хармонични, но и емоционални, което в даден момент от деня, може да ви накара да се реете в облаците повече, от колкото трябва. Добрата новина е, че във втората половина на деня ще се почувствате заземени и ще си уточните всичко, което ви е обърквало.

Телец

Отдавна носите емоциите си като товар, телци, но днес най-после всичко ще ви се изясни и ще можете да поставите своята позиция към половинката си адекватно и точно така, както имате нужда.

Най-нещастните зодии в любовта

Близнаци

Чувствате се смели и амбицирани. Няма да спрете да опитвате, докато не постигнете целта си. Пък и кого заблуждаваме? С Венера над главата ви, вие не просто не сте срамежливи, но и флиртаджийската ви страна е още по-силна и по-умела. Не позволявайте да се обърквате, просто бъдете все така креативни и следвайте интуицията си.

Рак

Подредили сте мислите и плановете си така, че няма начин някой да ги обърка. Ако сте сами, съвсем не е вярно, че сте против това да излизате по срещи, но по-скоро сте в момент, в който обичате и преоткривате себе си. А ако просто се пуснете по течението, то определено ще ви заведе там, където трябва.

Лъв

И без да се опитвате успявате да впечатлите всички около вас и да ги привлечете към себе си. Тъй като главата ви е пълна с куп битови занимания обаче, ви е много трудно да обърнете внимание и на личния си живот. Не се притискайте излишно. И без това ви се получава без никакви усилия.

Дева

Най-важното, което трябва да запомните днес, е да слушате внимателно инстинктите си и да не забравяте да обичате себе си на първо място, а после всички останали. Когато приоритизирате себе си, всичко идва само.

Везни

Страшно чаровни сте, везни. Венера грее по-ярко от всякога и не ви коства нищо. Само един поглед или усмивка е достатъчна, за да завъртите нечия глава. Насочете този чар в желаната от вас посока и магията ще се случи сама.

Скорпион

3 зодии, които да се пазят от кражба в края на АВГУСТ

Някои от зодиите ще страдат от липса на късмет в края на летния месец. За съжаление те трябва да бъдат нащрек непрекъснато, ако не иска...

Имате конкретен план за стабилността, която търсите и искате от връзката си и не се колебаете да поставите целите си на масата и да не се примирявате с по-малко. Все пак не забравяйте, че компромисите в името на нечии чувства, понякога са много по-силен показател за любов, от всяка финансова сигурност.

Стрелец

Самоуверени и готови да проучват и търсят нови приключения. Търсите големите компании, нови социални кръгове и дори семейната среда, която ви е долипсвала. По отношение на емоциите си, сте леко объркани и има тънък слой мъгла, който скоро ще си отиде. Днес се концентрирайте над голямата картинка.

Козирог

Всяка връзка изисква доза уязвимост. Обвързани или сами, деви, ако искате нещата да се получат, трябва да сте автентични. Откровени както към любовния ви интерес (или половинката ви), така и към себе си.

3 зодии, които ще спечелят тлъста сума в края на АВГУСТ

Парите може и да не са всичко, за което мечтаем, но благодарение на тях съумяваме да сбъднем много от мечтите си. Те са просто едни хар...

3-те двойки зодии, които не могат да се ПОНАСЯТ

Водолей

Приключения, разходки и намиране на нови места и дестинации пълни с нови хора. Особено ако сте необвързани, всяка среща и събиране с приятели, ще ви донесе повече от забавление.

Риби

Имате някой, който се разхожда отдавна из главата ви и не ви оставя да спите спокойно, защото сърцето ви бие все по-бързо при мисълта за този човек. Днес може да се почувствате леко несигурни по отношение на тази връзка, която искате толкова силно, но не оставяйте тези мисли да ви спират. Просто послушайте интуицията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com