Дневен любовен хороскоп за днес, 20 НОЕМВРИ

7677
Дневен любовен хороскоп за днес, 20 НОЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Може би си мислите, че единственият начин да запазите текущите си взаимоотношения е като „вложите“ пари в тях. Не поемайте този риск, за да не изпаднете във финансови неволи. 

Телец

Телците ще бъдат разочаровани в работата. Гневът, който ще бъде част от настроенията ви ще ви подтикне да си го изкарате на любимия човек. Най-добрият начин да не се стига до това е да споделите емоциите с него.

Пороците на водните зодии, РАК, СКОРПИОН, РИБИ

Близнаци

Вярвате в нещо определено, но половинката ви сякаш не възприема вижданията ви. Това ще ви разочарова. Може да се касае за специфична ситуация, като виждане за живота, нещо свързано с работата.

Рак

Обвързаните представители на зодията може да се изправят пред конфликтни ситуации с партньора си, особено ако той в последно време е вземал безотговорни решения по отношение на парите. 

Лъв

Ако се чувствате разочаровани от липсата на напредък в отношенията ви, ще се замислите върху това как да действате. Може би вие ще искате да бъдете по-активната, ангажирана страна, докато той или тя, няма да бъде на същата вълна. 

Дева

Денят няма да бъде много любовен за вас, Деви. Това не означава, че край вас няма някои специален човек, дори може да се намирате в сериозна връзка, но работата ви разсейва. 

Везни

Ако отскоро се срещате с някого или се намирате във връзка, той или тя може да ви дразни по някакъв начин с поведението си. Може да ви бъдат отправени сексуални намеци, които да ви подействат разочароващо.

Скорпион

Зодиите, които са обречени на страдание през ДЕКЕМВРИ

ОВЕН Очаквахте и разчитахте на резултат този месец, който просто не би могъл да бъде възможен, и отдадохте огромно значение на цялото ...

Обвързаните Скорпиони няма да бъдат в хармония с любимия човек. Сякаш има някакъв хаос около вас, който никой не може да контролира. Объркването може да е породено от роднина. 

Стрелец

Сега е вашият любовен ден и вие може да направите много, уважаеми Стрелци. Може да се усещате сякаш сте в напълно безнадеждно положение, в задънена улица, но това изобщо не е вярно.

Козирог

Козирозите ще бъдат развълнувани, ще попадат в не една и две романтични ситуации. Въпреки вълнението ви, вашата последователност ще бъде нулева. 

Коя е вашата билка според зодията?

Овен: Лавандула – имате склонност да се натоварвате с прекалено много отговорности в живота, а лавандулата помага да се отпуснете...

Водолей

Водолеите може да се чувстват така, като че ли нямат нищо, че не получават желаното от живота и особено що се отнася до романтичните моменти. Ще се бунтувате, а не бива. 

Пороците на огнените зодии, ОВЕН, ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ

Риби

Представителите на зодия риби също няма да бъдат удовлетворени в любовта. Ако в последно време сте се опитвали да се насилите да приемете нещо, то вече е време да го споделите с половинката си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com