Доказано: Силиконовите гърди = по-добър сексуален живот

52924
Доказано: Силиконовите гърди = по-добър сексуален живот
Снимка: Thinkstock

Жените със силикон имат по-добър сексуален живот, заяви американска психоложка.

Освен че стават по-уверени в тялото си, фактът, че са похарчили пари за себе си допринася най-много за разгорещяването на страстите в спалнята, казва Томи-Ан Робъртс от колежа в Колорадо. "Когато сме положили големи усилия, похарчили сме голяма сума и сме посветили много време на нещо, обикновено оправдаваме това усилие. Настроението ни се повишава заради усилията, не заради самото нещо", допълни тя.

Избраха Мис Силикон 2013

В ожесточена напредвара с 13 тунинговани мацки, българката с екзотичното име Джулиана Гани грабна тази година титлата Мис Силикон. За ...

Професор Робъртс заяви, че не е изненадана, че жените се чувстват по-привлекателни в спалнята след пластичната операция. "Женската хетеросексуалност е много повече свързана с нашето усещане за това дали се харесваме на партньора ни или не и тук имаме 45 жени, които са похарчили значителна сума за тази цел. Ако тези гърди се харесват на партньора, те вече вероятно се чувстват много по-сексуално привлекателни. Това показва, че в нашата Виктория Сикретс култура гърдите са за мъжете. Те са за удоволствие на мъжете", казва психоложката.

Изследване на бразилски учени показа преди време, че жените изпитват значително по-голяма възбуда и сексуално задоволство след процедурата по уголемяване на бюста. В изследването участвали 45 жени, които планирани да се подложат на операция по поставяне на гръдни импланти.

Изследователят д-р Пауло Гимараеш и неговите колеги помолили жените да попълнят въпросник преди операцията, който трябвало да оцени сексуалното им желание, възбудата и задоволството от секса. След това пациентките били помолени да попълнят същия въпросник на втория, четвъртия и осемнадесетия месец от операцията.

Девет жени със следи от разтягане след пластичната операция не съобщили за някакви подобрения на сексуалния си живот. Тези белези могат да се появят, ако имплантът е значително по-голям от оригиналните гърди. Но 36 жени, които нямали такива белези след операцията, заявили, че възбудата им се повишила и били по-доволни от сексуалния си живот. Те съобщили за подобно подобрение и на четвъртия и осемнадесетия месец след операцията.

Тръгва делото за дефектния френски силикон

Делото по скандала с дефектния силикон, от който пострадаха 300 000 жени, започва в сряда, предаде Стандарт нюз. Десетгодишната измама...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com