Домашни маски за стягане на бюста

2576
Домашни маски за стягане на бюста
Снимка: iStock/Guliver

С течение на времето гърдите губят своята гъвкавост и еластичност и вече не изглеждат така стегнати, както преди. Това се случва в резултат на процеса на стареене на кожата, който се засилва особено след 30-годишна възраст поради намаляването на производството на еластин и колаген в организма. Въпреки това гърдите могат да увиснат преждевременно и поради други фактори като внезапни промени в теглото, бременност, неправилно хранене, неправилно използване на сутиен и др.

Светът на козметиката ни предлага много стягащи кремове, за да покажете по-стилизиран бюст, но можете да използвате и някои от естествените продукти, които описваме тук. Продължете да четете тази статия и открийте отлични домашни средства за стягане на гърдите си.

6 неща, за които жените с голям бюст завиждат на останалите

По-голямо невинаги означава по-хубаво. Такъв е случаят с много жени, които са с големи естествени гърди, които търсят помощта естетични...

1. Едно от най-използваните домашни средства за стягане на гърдите е простото нанасяне на студена вода в района. Екстремният студ е идеален за свиване на тъканите, стягане на кожата и правене на гърдите да изглеждат по-повдигнати. Можете да намажете гърдите си със студена вода с дръжката за душ и в кръгова посока или, ако не издържате на тази температура, докато се къпете, можете да направите масаж с кубчета лед. За да направите това, увийте две кубчета лед в кърпа или кърпа и масажирайте около всяка от гърдите си за минута с кръгови движения.

2. Има две храни, които са невероятни за стягане на кожата и които в комбинация са един от най-добрите варианти за естествено стягане на гърдите; Говорим за жълтъка и краставицата. От една страна, жълтъкът съдържа много протеини и витамини, а от друга краставицата е страхотен тоник за кожата.

За да приготвите стягаща маска с тези съставки, трябва да добавите 1 малка краставица, жълтъка на едно яйце и 1 малка супена лъжица кокосова сметана в блендера. Обработете, докато получите паста и я нанесете върху гърдите, като я оставете да действа за 30 минути. Повтаряйте лечението веднъж или два пъти седмично, за да забележите резултатите.

3. Кафето се използва широко в козметиката за възстановяване на еластичността на кожата и борба с портокаловата кора, така че е полезно и за тонизиране и оформяне на гърдите, като ги прави да изглеждат по-повдигнати.

Осемте неща, които жената не трябва да прави с гърдите си

Грижите ли се достатъчно добре за гърдите си? Те заслужават особено внимание и не говорим само за профилактични прегледи при специалист...

За да го използвате, смесете 3 супени лъжици смляно кафе с 1 супена лъжица мед, който е много мощен антиоксидант и когато получите паста, намажете гърдите с кръгови масажи. Оставете да престои около 20 минути и след това отстранете с много студена вода.

4. Нарът е плод, пълен с антиоксиданти, идеален за борба със стареенето и отпуснатото на кожата, а тъй като съдържа фитонутриенти, той се превръща в великолепен вариант за борба с увисналите гърди и за укрепването им.

Ако искате да проверите ефекта му, просто трябва да обработите кората на нара с малко зехтин в блендера и да нанесете получената смес върху гърдите, като направите кръгов масаж, който продължава поне 5-10 минути.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com