Движението на Юпитер през 2021-ва година и как ни влияе?

9736
Движението на Юпитер през 2021-ва година и как ни влияе?

Между 2020 и до края на 2021 г. Юпитер ще посети Водолея два пъти: Той ще се потопи в Риби през пролетта и лятото на 2020 г. и ще се върне във Водолей през юли поради своето ретроградно движение. В края на декември 2021 г. Юпитер окончателно ще напусне Водолея.

Когато Юпитер беше в Козирог през 2020 г., ние преживяхме планетата на изобилието при падането и най-неудобното астрологично разположение. Юпитер в Козирог се бори, тъй като се намира срещу любимия си знак Рак. Въпреки липсата на ентусиазъм, когато е в Козирог, Юпитер винаги е основен играч на астрологията на всяка предстояща година - силите му се усещаха по целия свят. Изпитахме влиянието на Юпитер, когато се синхронизира с твърдите граници на Сатурн и докато се смеси с Плутон, за да изложи колективната сянка, което корелира с разпространението на Covid-19. Въпреки, че някои много специфични индустрии скочиха рязко, никой не може да твърди, че изобилието като цяло е ударено през 2020 г.

В личен план абсолютната истина е, че някои хора са загубили, а други са спечелили - в зависимост от поставянето на Козирог в техните класации. Докато Юпитер винаги носи изобилие, дори и в знака си на падане, за тези с разположения по кардинален знак, той увеличава тежките граници и уроците, изнесени от Сатурн през 2020 г. Той също така се среща с Плутон три пъти през годината, което усилва и разпространява сила. Разположенията на земните знаци може да са се озовали на ръководни позиции и влияние през 2020 г. благодарение на пътуването на Юпитер през Козирог.

Юпитер във Водолей - значение

Навлизането на Юпитер във Водолей се очаква да донесе колективна въздишка на облекчение. Защо? Юпитер не само има благосклонната енергия на царя на боговете, но накрая оставя знака на своето падение. Оставяме зад себе си трудолюбивата и потискаща енергия на Козирога - само, за да приветстваме индивидуалистичната, търсеща свобода енергия на Водолея. И това никога не се е чувствало толкова освобождаващо или необходимо.

Докато Юпитер беше в Козирог, той искаше да се съсредоточим върху стратегията, необходима за постигане на целите ни и натрупването на богатство. Във Водолей влиянието на Юпитер е по-фокусирано върху отвореността и разширяването на ума, търсенето на свобода и реалната стойност на индивидуалността. Социалният активизъм, сътрудничеството и технологиите получават повече внимание, тъй като се насърчаваме да мислим нестандартно и да виждаме света от гледна точка на „ние“, вместо на „аз“.

Прогресивен и социалист по душа, Водолей е вторият до последната зодия и иска да видим голямата картина. Време е да осъзнаем, че нашите индивидуални действия засягат не само нашите собствени общности, но и колектива. И нека не забравяме, че като фиксиран въздушен знак, енергията на Водолея ще се сблъска с предизвикателствата да се настрои по пътя си, докато се стреми към социална реформа и свобода. Според традиционната астрология Юпитер все още ще бъде под властта на Сатурн. В съвременната астрология тя ще бъде под властта на Уран. Както Юпитер, така и Сатурн ще образуват квадрати с Уран в Телец през цялата година.

Какво означава ретроградния Юпитер през 2021?

Планетата Юпитер ще бъде ретроградна във времето между 20 юни и 17 октомври 2021 г., носейки старо колективно недоволство, неизпълнени ...

Тези сблъсъци между планетите оцветяват цялата година - тя ще бъде залята от бунтовната, разширяваща съзнанието и шокираща енергия на Уран. Поради тази причина енергията на специфичния транзит на Юпитер през 2021 г. във Водолей може да се почувства повече уранска, отколкото сатурнска. Навлизането започва с Юпитер, образуващ съвпада със Сатурн при нулеви градуси на Водолей. Това е рядко планетарно подреждане, което също съвпада със Зимното слънцестоене. Последният път, когато тези две социални планети се изравниха, беше през 2000 г., а последният път, когато тази връзка се случи във въздушен знак, беше през 1980 г., в знака Везни. Астролозите очакват огромна промяна от тази връзка, когато преминаваме в ера на въздушния знак. Той ще измести човечеството от материалистичната и трудолюбива енергия на земната стихия към менталния и хуманистичния подход на въздушната стихия.

Най-полезно за:

Юпитер във Водолей ще бъде най-полезен за Водолея, но също така и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, защото Юпитер ще бъде или в тригон, или в секстил на вашето слънце.

Най-въздействащо за:

Зодиите, които ще трябва да работят по-усилено, но може да спечелят повече от благосклонната енергия на Юпитер във Водолей, са Телец, Лъв и Скорпион, защото разположението на Юпитер ще бъде квадратура на вашето слънце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com