Двойките от Зодиака, които няма да вдигнат тежка сватба

5162
Двойките от Зодиака, които няма да вдигнат тежка сватба
Снимка: iStock

Сватбата е празник, който се приема като най-важният в живота на всяко семейство. Много романтични двойки правят здрава предварителна подготовка, подхождат към този въпрос отговорно.

Дълго мислят над облеклата, програмата, кои гости да поканят. Те се обаждат на огромен брой от поканени, за да могат да споделят радостта с всички свои близки. Но не всеки е склонен да покаже такова усърдие.

Някои партньори не искат да играят тази игра и великолепната сватба я намират за излишно и безсмислено действие. Те са представители на няколко знака на зодиака.

4-те зодии, които прекратяват дългосрочната си връзка си и се женят за друг

1. Козирог и Рак

Козирозите нямат желание да се включват в празници и пищни пиршества като цяло. Имат чувството, че губят трудно спечелените си пари и време. Те предпочитат да използват тези ресурси за нещо по-стойностно и полезно, а не за нещо, което скоро ще бъде забравено и ще остане в миналото.

Раците са просто тихи и големи домошари, не обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Една великолепна сватба просто няма да бъде интересна за тези хора, въпреки че обичат роднини и приятели да ги поздравяват.

2. Телец и Дева

Представителите на тези зодиакални съзвездия се отличават с практичност, пестеливо отношение към ресурсите, с които разполагат.

Телците ще броят пари, ще установят, че е безсмислено да харчат такива суми за сватба, само за да нахранят и напоят всички. Девите ще разберат колко много може да се направи за времето, необходимо за подготовка на тържеството

В резултат на това, те ще преценят, че е по-добре да подпишат в спокойна среда и да отидат на пътуване, където могат да се насладят на компанията на другия.

4-те зодии с най-дълги връзки

3. Скорпион и Риби

Скорпионите просто нямат търпение да решат всички организационни въпроси, свързани със сватбата. Поради тази причина те ще настояват да няма тържествена част от събитието, посещение на ресторант от голяма компания.

Рибите, от друга страна, просто ще отбележат, че всичките им мечти така или иначе няма да се превърнат в реалност. И няма да се съгласят на друг вариант за прекарване на най-хубавия ден от живота им.

От двойките от споменатите зодиакални съзвездия не бива да очаквате сватбени покани. Те просто няма да организират никакво събитие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно