Двойките зодии, които имат огромни различия в любовта помежду си

13127
Двойките зодии, които имат огромни различия в любовта помежду си
Снимка: iStock

Любовната връзка и зодията имат съществена връзка. Има някои двойки зодии, които са доста несъвместими и имат непреодолими различия между тях. Как оцеляват - само те си знаят. Понякога не успяват и се разделят.

Ето кои са тези двойки:

1. Зодия Овен и зодия Дева

Овните често пъти реагират остро и директно, като често пъти отстояват своето мнение. Девите са подредени и винаги действат по план. А когато Овенът им го развали с лека ръка, те започват да се дразнят и скандалът им е в кърпа вързан.

Когато една Дева се влюби в Овен, тя се опитва да промени неговите навици, което се оказва непосилна мисия, обречена на провал. Зодия Дева предпочита спокойствие и тишина, а Овенът набляга на шума и разнообразието.

2. Зодия Телец и зодия Стрелец

Телците изпитват силно чувства за притежание, а Стрелците не могат да търпят някой да им ограничава свободата. Телците се опитват да ги обсебят, а Стрелците искат да са свободни и независими. И тук стават редовните разправии и скандали. Авантюризмът на Стрелеца се сблъсква с разума и спокойствието на Телеца. Телците обичат домашния уют, а Стрелците да пътешестват и да опознават нови неща.

3. Зодия Близнаци и зодия Скорпион

Непоправими оптимисти са Близнаците, докато пълната им противоположност е здраво стъпилия на земята Скорпион. Скорпионите винаги ги парират с реалните факти и съсипват илюзиите на Близнаците. По някое време на Близнаците им писва от скорпионските драми и гледат да избягат от тях и да правят по-весели неща.

Близнакът предпочита да обсъжда нещата с хората, докато Скорпионът е много по-прикрит и говори само тогава, когато на него му е изгодно.

4. Зодия Рак и зодия Водолей

Ракът е пазителят на семейното огнище. Той излъчва стабилност и сигурност. Водолеят взима решенията си в последния момент, странно непоследователен е и постоянно преследва своите идеали. За Ракът, внезапните смени на настроенията на Водолея са дразнещи, а Водолеят определя Ракът за скучен и монотонен.

Раците отдават любовта си на един човек и искат да бъдат само с него, докато Водолеите винаги се оглеждат за нещо по-добро.

5. Зодия Лъв и зодия Козирог

Лъвовете постоянно имат нужда някой да ги четка и да им отправя похвали, докато Козирозите мразят подобни ласкателства.

Козирозите държат на постоянството и поддържат дълга любовна връзка, докато Лъвовете постоянно се оглеждат за нещо ново. Заради освободеното им поведение, те често пъти се карат с Козирозите, които непрекъснато ги ревнуват.

6. Зодия Везни и зодия Риби

Постоянните колебания на Везните се комбинират с небрежността на Рибите, а това прави връзката им твърде крехка и несигурна. Неразбирателствата и скандалите между тях са всекидневие. От тези две зодии никой не може да вземе твърдо решение и всеки чака другия да предприеме първата стъпка. А това изнервя връзката и я прави несигурна.

Въпреки всичко, хората имат различни характери и дори да се срещнат две двойки от изброените по-горе, това не означава, че не може да се намери компромис в името на любовта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com