Едноцветни или шарени - кои бански ще бъдат модерни тази пролет?

3173
Едноцветни или шарени - кои бански ще бъдат модерни тази пролет?
Снимка: Answear.bg

Кои са актуалните цветове на 2022 година?

Седмицата на модата в Ню Йорк очерта редица цветове като актуални за лято 2022. Сред тях са бледо синьо и розово, ярко синьо и червено, смели ярки жълто, циклама и лилаво, топло оранжево, приглушени сиви, сини и зелени нюанси. Какви обаче са цветовите решения конкретно при банските костюми? От класическо черно, синьо и червено за целите бански, до металически нюанси, бански в преливащи цветове, до тематични тропически и други актуални фигурални и други принтове - изборът на бански е повече от богат. 

Какво още диктуват модните тенденции в банските костюми за тази година?

Какво показаха ревютата на бански костюми за 2022 г.?

  • цели бански костюми в класическо черно или други приглушени цветове и десени с интересни изрязвания, възли, връзки, преплитане, с една презрамка - изискани и шик, те позволяват не само да блеснете и да се отличите на плажа, но и да ги съчетаете с примерно къси панталони и банският да играе ролята на спортно-елегантно бюстие.
  • минито е на мода - смелите дами имат повод за празник. Минималистичните бански от три мънички триъгълника плат и връзки са повече от модерни.
  • плетени на една кука модели - хит, показан от редица дизайнери на техните представителни ревюта. Цветовете са всякакви - от ярко слънчево жълто, до модели в преливащи тонове и класическо бяло и екрю. Едно е ясно - с подобен плетен модел няма да останете незабелязани. Те са с минималистична визия, но позволяват да експериментирате смело с цветовете.
  • колкото повече връзки, толкова по-добре - подиумите превзеха дизайни, при които връзките са повече от внушителни като дължина и позволяват връзване над талията, което е много приятен акцент във визията. Цветовете са от пастелни тонове, до предложения в ярко оранжево и синьо.

Разбира се, винаги на мода ще са и класическите елегантни модели, както и раздвижените предложения в летни, топли цветове. Допълнете гардероба си с няколко любими дизайни, които да носите според настроението си. Добавете и всичко необходимо, за да изглеждате отлично и извън плажа. Къси панталони, топове, ефирни поли - изборът е ваш. Много дами откриват прекрасни идеи с проверка рокли на answear, където ви очакват и всякакви други любими облекла и аксесоари.  

Какви бански трябва да имате в багажа си за морето?

Правилният отговор е следният: тези, които подчертават достойнствата на фигурата ви, които са ви удобни и с които се чувствате добре. Защото, каквото и да диктуват модните тенденции в цветовете и дизайните, най-важно е вашето лично усещане за стил и комфорта ви. Облечете цял бански, сет от два различни комплекта, любим бански в смел принт на пеперуди, с тропическа тематика, елегантен дизайн с връзка в кръста и красив десен или пък супер изчистен спортен модел - изборът е изцяло ваш.

Сложете в куфара си за морето любимите си бански, както и предпочитани модели поли, каквито ще откриете тук https://answear.bg/k/tya/drehi/poli, наред с рокли, топове и други летни дрехи, добавете слънчевите си очила и добро настроение и приятна почивка!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е най-голямо пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com