Ето как отмъщава тази зодия (ЧАСТ I)

9313
Ето как отмъщава тази зодия (ЧАСТ I)
Снимка: iStock/Guliver

Колко статии са написани за героите на зодиите, за тяхната сексуалност, морал и хобита. Но замисляли ли сте се някога как вашият съпруг Стрелец може да ви отмъсти? Или човекът Риби? Или просто приятел Телец? Как зодиите от Зодиака отмъщават и кои от тях трябва да се страхуваме повече, защото са на приливи и отливи? Прочетете тук:

Овен

Не е типично за тази зодия да задържа недоволства в дълбините на душата си и да мисли за отмъщение. Ако получи шамар, Овенът веднага си казва право в лицето и без повече шум. Освен това, ако възможността за удар не е предоставена веднага, това ще се случи след няколко часа. Овенът бързо може да забрави нарушението и спокойно да общува с нарушителя. Отмъщението изобщо не е част от Овена. Е, освен ако не се случи нещо необичайно (не дай боже, разбира се). Ако все пак се случи такава екстремна ситуация, тогава целта на Овена ще трябва да изчезне завинаги. Поне от живота му. И повярвайте, той ще го постигне. Така че не събуждайте звяра.

Телец

3-те зодии, които блестят и засенчват всички останали

Има зодии, които се открояват с много качества и винаги са лидерите, в каквато и среда да попаднат. Те притежават много, а останалите з...

Тази зодия също не е фен на отмъщението. Въпреки че е много по-лесно да го получите, отколкото от Овен. След като е взел решение за отмъщение, Телецът няма да използва физическа сила. Той ще се опита да "довърши" обекта на отмъщение духовно, а именно като го защити от познатото общество и се опита да постигне своята самота. Съгласете се - това е жестоко отмъщение. Въпреки привидната лекота, това отмъщение е по-лошо от това да си излееш гнева. Ситуацията се утежнява се от факта, че Телецът слуша компаниите и обществата. Телецът ще покаже истинско творчество, като се забърква в други неща и така ще ви остави на мира. Основната му цел е да ви остави напълно изолирани от приятели, близки или просто познати. Ще бъде невъзможно да възвърне разположение му към себе си. Чрез ласкателства и други уговорки може само да постигнете това, че да ви остави на мира. Радвайте се.

Близнаци

Стремежът към власт и поклонение се отплаща. Близнаците, които се числят за висока и неразбрана фигура, гледащи отвисоко на малките хора, отмъщават с усърдие и удоволствие. Много отмъстителен зодиакален знак. Отмъщението им е покрито с мръсотия, клюки и слухове. Ако сте обект на отмъщението на Близнаци, пригответе се за словесна битка. Или да го игнорирайте. Различни бодли, обиди и неверни факти постоянно ще ви преследват. Към всичко се добавя и фактът, че Близнаците обикновено са добре информирани за всички ваши дела. Така ги е подредила природата - за да са винаги наясно с всичко. Така те могат да представят реалния факт и да го преобърнат по свой начин.

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com