Ето как всяка зодия напуска половинката си (част I)

15220
Ето как всяка зодия напуска половинката си (част I)
Снимка: https://unsplash.com/

Много е писано по темата, как да разберете чувствата на любимия човек и да разберете дали въобще е влюбен. Има много начини да определите, че любимият ви човек иска да ви напусне. Астролозите смятат, че всяка зодия има различно поведение. Жените трябва да вземат под внимание техните съвети, за да разберат веднага, ако половинките им решат да се откажат от тях.

Овен

Представителите на зодия Овен са честни и няма да играят за пореден път. Те признават чувствата си открито, веднага започват да ухажват. Така, ако човек мисли за раздяла, още преди да направи признание ще стане ясно. Целият му език на тялото ще покаже, че той не принадлежи на вас.

Телец

Мъжете Телец са много активни като гаджета. Дори спечелили своя партньор, те продължават да обсипват с комплименти, организират малки празници и подаряват цветя, без причина. Ако това поведение се промени, има причина да се замислим. Може би друг вече получава всички тези любезности? Друг проблем е, че Телецът не иска да нанася много болка на партньора си, затова ще забави своето „сбогом“ до последно. Ако Телецът е замислен и често е с тъжен поглед, то вероятно мисли как най-добре да остави любимата си.

Близнаци

Близнаците просто не могат да останат сами. Това се отнася до забавленията и личния им живот. Те са постоянно заобиколени от приятели и познати, но след това започват да отделят по-голямата част от вниманието на партньора си. Те продължават да купонясват и да се срещат с приятели, но водят любимия със себе си или се отказват от забавлението в полза на семейството. Ако Близнаци внезапно са започнат да се бавят на работа; Ако често почиват отделно от любимата си, най-вероятно чувствата им са изстинали и мислят как най-добре да напуснат жената.

Рак

Като цяло Раците са много нежни, лоялни семейни мъже. Те, обаче имат особеност - винаги са готови да слушат другите, а самите те предпочитат да крият тайните си, дори от най-близките, за да не ги притесняват. Така че не е лесно да се прецени от мъжа Рак, че е решил да напусне. Партньорката му трябва да се притеснява, ако той започне да се нерви при нежност или спре да се смее на общите им шеги.

Лъв

Мъжете, родени под знака на Лъв, са много горди. Те могат да бъдат прекрасни любовници. Жената до тях винаги ще е заобиколена от внимание, защита, комплименти. Лъвовете трудно се примиряват с клюките зад гърба си и могат дълго да обмислят раздялата с жена, продължавайки да се грижат елегантно за омразната половина. Ако жената осъзнае, че Лъвът се подготвя за сериозен разговор, то нивото на романтика чезне. Тогава определено ще говорим за раздяла.

Дева

Девите са странни мъже. Те могат да са нежни партньори и след това да започнат да изчезват от радара, да измислят странни оправдания за отсъствието си, да търсят причина да не се срещат. Обикновено те самите принуждават партньора си да ги напусне сам или връзката изчезва бавно и неусетно. Колкото по-рядко виждате мъжа Дева наблизо, толкова повече трябва да мислите над това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com