Ето какво гадже сте според зодията (ЗА ЖЕНИ) _ част 1

16189
Ето какво гадже сте според зодията (ЗА ЖЕНИ) _ част 1
Снимка: Pexels

Когато става въпрос за нови връзки, в началото всички искат да разберат повече за човека, с когото се обвързват. Астрологията може да ни каже много по този въпрос. Ако сте мъж и искате да разберете нещо повече за новата си приятелка, или сте жена и се интересувате от чертите на своята зодия, ето какво трябва да знаете за различните зодии като приятелки.

Овен

Коя е най-добрата закуска за всяка зодия

Това, което ядете за закуска, може или да ви зареди през следващите няколко часа, или да ви остави уморени и гладни преди обяд. Ето как...

Приключенската приятелка. Вие сте активната, безстрашна приятелка, която винаги ще дойде малко в повече за мъжа, който обича да си стои вкъщи. Не сте глупави да се втурнете в любовта, но и не се страхувате от нея. След като решите, че харесвате някого, не виждате причина да се смущавате – готови сте да продължите с него с пълна скорост.

Телец

Трудната за впечатляване приятелка. Най-привлекателният човек в света не можеше да накара Телец да се отвори веднага. Не правите връзки за една нощ - не защото не цените добрия секс, а защото предпочитате да прекарвате време със себе си или с вътрешния си кръг. Не сте готови да губите време и уязвимост за някой, който не се е доказал пред вас.

Близнаци

Страстната приятелка. Хората ви гледат учудено, защото успявате да се вълнувате толкова много от много неща. Вие създавате живот с партньора си, в който никога няма скучен момент и нито една седмица с вас не е абсолютно същата.

Петте зодии, които жадуват за отмъщение след раздяла с гаджето

Отмъщението не е от най – достойните постъпки, но може би на всеки му се е случвало поне веднъж в живота да търси начин да си отм...

Рак

Любящата, подкрепяща приятелка. Никой не знае какво е да изпитваш дълбока, безусловна любов, докато не бъде обичан от жена Рак. Полагате усилия всеки ден, за да сте сигурни, че партньорът ви се чувства обичан и подкрепян от вас. Трудно им е да преминат към следващата си връзка, защото са били разглезени от това колко добре ги карате да се чувстват.

Лъв

Бляскавата приятелка. Тъй като обичате положителното усещане да изглеждате и да сте желани, вие създавате навик да бъдете такива през цялото време. Вие сте от типа момичета, към които хората винаги са любопитни, защото изглеждат толкова интересни. На среща винаги ще се чувствате като вътрешен човек в ексклузивен клуб.

Дева

10 психологически трика за привличане

Как можем да привлечем човека, когото харесваме? В тази статия ще разгледаме топ 10 на стъпките, които можем да направим, за да привлеч...

Гаджето - партньор. Когато някой започне сериозно да мисли с кого иска да остарее, си представя Дева. Една Дева има пълен контрол над живота си. Те имат добра работа, страхотни са с парите, не са драматични - и са човекът, към когото всеки се обръща, когато има проблем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com