Ето какъв цвят конец трябва да носите против уроки или за късмет

32383
Ето какъв цвят конец трябва да носите против уроки или за късмет
Снимка: Screenshot/YouTube

Със сигурност сте забелязали как хората носят на ръката си червен конец, може би и вие сте имали. Смята се, че той пази от уроки и лоши очи, затова мнозина го носят, а някои дори връзват на бебенцата си такъв още от малки. Не е необходимо да сте крайно суеверни, за да вярвате в това, може просто да го носите като талисман за късмет. Защо обаче винаги става дума за червен конец? Нека видим какъв друг цвят конец може да носите и какво ще донесе в живота ви той.

Син конец – подходящ е за хората в бизнес средите, защото съдейства за успешното кариерно развитие. Вдъхва кураж, енергия и идеи, с които да надминете конкурентите си. Синият човек е символ на мира и хармонията. Той помага за добрата концентрация и фокусирането върху правилните решения и печелившите стратегия.

Светлосин конец – този прекрасен син цвят, в който сме свикнали да виждаме и небето води решителността в живота на хората. Той ще ви помогне, ако се колебаете в дадена ситуация, ако се чудите дали да поискате съвет от някого. Помага да намерите вътрешната си сила и да решите проблема по начин, който ще бъде най-добър за вас.

Зелен конец – изключително древен амулет за защита, който привлича в живота на своя притежател успеха и развитието. Ако носите зелен конец на китката си, се смята, че ще завършите успешно всяко начинание, с което се захванете.

Тъмнозелен конец – решите ли да носите тъмнозелен конец на китката си, ще създадете спокойствие около себе си. Хората обикновено го носят, когато им предстои важна делова среща, сделка или разговор. Той им помага вътрешно да се успокоят, да се балансират и да осъществят нещата по най-добрия и печеливш начин за себе си.

Розов конец – този конец е специално за дамите. Той привлича в техния живот благополучието, съдейства за засилване на женската енергия. В древността розов конец е носила Савската царица, която е била популярна със своята мъдрост и неземна красота. Всяка дама трябва да носи по един розов конец на китката си.

Оранжев конец – той се препоръчва за всеки човек. Този жизнерадостен цвят конец привлича късмет на ваша страна и пази хората от болести. Смята се, че има целебни сили и може да служи като защита от здравословни проблеми или да съдейства за по-лекото им преодоляване.

Жълт конец – най-позитивният цвят трябва да се носи за привличане на успеха и защита от зли сили и енергия. Може да го видите по ръцете на гадатели, защото пречиства натрупаната негативна енергия. Жълтият конец пази и от болести и проблеми със здравето. Няма да сбъркате, ако украсите китката си с него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com