Ето така се калява стоманата!

22945
Ето така се калява стоманата!

Белоруски металургичен завод предприе успешната маркетинговата практика на най-големите чуждестранни концерни, които всяка година издават календари с разсъблечени момичета.

Pirelli представи календара си за 2013 г.

Заснемането и представянето на годишния календар на Pirelli е един от модните акценти на годината. Тазгодишното му издание е заснето в ...

За избирането на модели са били поканени работнички от завода още в началото на 2012 г. На кастинга се явили повече от 30 служителки, от които специална комисия избрала най-добрите, съобщи Newsru.com.  Критериите били фокусирани върху външните данни и фотогеничността. Така сред красавиците от календара се усмихват инженери, лаборанти, студентка, възпитател, складов  работник и дори оператор на машина!

Календарът изобразява не само ролята на жената в металургическото производство,  а нейната неповторимост и грациозност, отбелязват авторите на проекта.

"Красотата на женското тяло и на разтопения метал в известна степен са близки понятия, чиито характерни черти са пластичността и природната привлекателност", обясняват инициативата от завода.

Родни красавици леят сексапил с призив "Изберете българското"

Новото издание на българския еротичен фермерски календар, тази година залага на традициите и високото качество, на произвежданата от ро...

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com