Формата на очите говори много за мъжкия характер

5873
Формата на очите говори много за мъжкия характер
Снимка: iStock/Guliver

Характерът на мъжа може да се разбере по различни начини, но очите ще разкажат най-добре за енергията на силния пол. Обърнете внимание на формата на очите, за да опознаете по-добре мъжа срещу вас.

Дълбоки очи

Мъжете с дълбоки очи имат много нежен характер. Те се разбират добре с всички, като намират общ език дори с потенциалните си врагове. Те лесно успяват да открият лъжи и неискреност. Да ги заблудиш е почти невъзможно. Често мъжете с такива очи мълчат. Те са склонни да трупат гняв и след това рязко го изливат върху враговете си.

6 знака, че сте избрали грешния мъж

Съвсем нормално е в едно семейство понякога да има разправии и кавги. В съвременното ежедневие на непрекъснат стрес това се случва. Но ...

Много е лесно да създадете силна и дългосрочна връзка с такъв мъж. Най-важното е да не го разочаровате. Такива мъже знаят как да се контролират, да се справят с недостатъците.

Големи и кръгли очи

Това са много креативни личности с невероятен потенциал в тази посока. Такива мъже често са актьори, музиканти и писатели. Те са типични оптимисти, несериозни личности с нежен и изключително приятелски характер. Те се характеризират с щедрост, откритост. Не обичат да си поставят определени цели.

Силната интуиция им помага да вземат правилните решения. Те обичат и знаят как да работят в екип, въпреки че не винаги успяват да го направят добре, защото са несериозни, не винаги са отговорни. Тези мъже мразят, когато другите мислят стереотипно. Те са типични експериментатори.

Близко разположени очи

9 неща, които искат мъжете, но никога не говорят за тях

Мъжете често премълчат чувствата си, защото това е заложено в тяхната природа. По правило те имат определени очаквания от половинката с...

Струва си да се обърне внимание на това колко приближени са очите едно към друго. Ако сте забелязали това означава, че мъжът е егоист, обича уединението и цени свободата. Такива хора са много внимателни при избора на приятели и любовници. Те са недоверчиви, но невероятно очарователни.

Имат афинитет към точните науки. Сред мъжете с приближени очи почти няма творчески личности. Единственото изключение са музикантите, защото музиката също може в известен смисъл да се нарече точна наука. Такива мъже намират цел в живота още в ранна възраст, така че постигат успех рано в избраната посока. Целенасочеността е най-голямата им сила.

Малки очи

Мъжете с такива очи често са песимисти. С тях винаги всичко е наред, но те виждат това, което другите не виждат. Зад предпазливостта се крие ум и желание да се знае всичко за всичко. Мъжете с малки очи са изключително ерудирани в най-различни области. Те имат вроден талант за управление на хора, за лидерство.

Спокойствието е по-важно за тях. Те са склонни да философстват. Често такива представители на силния пол поставят на преден план финансовата страна на живота, а не духовната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com