Fuckup Nights Sofia се завръща

1678
Fuckup Nights Sofia се завръща
Снимка: Fuckup Nights Sofia

Fuckup Nights Sofia - събитието, на което открито се говори за грешките, провалите и уроците, научени от тях, се завръща за поредна доза мотивация. Първото издание за тази година ще се проведе на 14 юни 2022, вторник, от 19.30 часа в Кино Кабана, София.

На сцената ще се изправят хора от различни професионални сфери. Осъзнали, че това да допуснеш грешка и да се провалиш е човешко, а също част от пътя към израстването и успеха. Хора, достатъчно уверени в себе си, готови да споделят своята история и опит. Истории, които разсмиват. Истории, които просълзяват. Истории, които докосват и ни карат да се замислим.

Кои ще бъдат гостите на 14 юни:

Георги Ненов

Георги Ненов е роден в София, но определя себе си като 50% от София, 50% от Горна Оряховица. Завършил е Немската гимназия в столицата, а след това следва и завършва бакалавър и магистър в УНСС със специалност "Икономика на транспорта". От дете къса нервите на собствената си леля с безкрайните си въпроси, а впоследствие с лекота завръзва разговори със случайни хора, откривайки и създавайки приятелства.

Може да се каже , че комуникацията с другите му е втора природа. Преди да започне своя подкаст “Свръхчовекът с Георги Ненов”преди 6 години и да открие своето призвание, Георги получава няколко безценни шамара от съдбата, от които научава най-ценните си уроци към момента. Кои са те, ще разберете, на 14 юни в Кино Кабана лично от самия Георги?

Олга Василевска

Олга Василевска е трето поколение спедитор. С основен фокус в развитието на собствени групажни линии, компанията днес управлява веригите на доставки на над 200 български и международни компании. Отличена е и в класацията на Forbes “30 под 30” и Дарик "40 до 40".

Страстта си към силата на споделянето и личната история Олга развива в "Нов Човек", един подкаст за промените в живота ни и "Хубава работа", радио рубрика за динамичното ежедневие на съвременния българин. Ролята и като майка на Екатерина (5 год.) и Борислав (3,5 години) Олга приема като основна и именно на майчинството си отдава цялостна промяна в мирогледа и отношението към себе си и света.

Олга ще ни сподели как е научила колко важна е комуникацията с хората за успеха на бизнеса и колко късно може да бъде прекалено късно.

Росен Рашков

Три думи, които описват Росен Рашков?

Пътешественик – защото обича да пътува – навътре в себе си и по света. Зарежда от срещи с нови култури, места и хора и обича да се завръща в своя роден град – Търговище.

Мечтател - Учи 12 години в едно и също училище в родния си град и мечтае да бъде следващия Индиана Джоунс, но в крайна сметка се озовава в Юридическия университет на СУ.

Росен знае, че не всички мечти се сбъдват, но е благодарен, че ги е имал, защото понякога те водят и до моменти като този: В началото на 2017, напук на всички съвети, той напуска корпоративния свят, за да се отдаде на призванието си – развитие на ръководители и екипи. Росен успява да извърви пътя от абсолютен начинаещ обучител и коуч до един от водещите експерти по лидерско развитие в България.

Така че третата дума на Росен е „развитие“ – но понякога то е трудно е среща пречки - и то такива, които сами поставяме на пътя си. За едно такова ще ни разкаже и той на 14.06 в Кино Кабана.

Саввас Кесаноглу

Саввас Кесаноглу е роден е Германия през 1973 г. Израства в Гърция заедно с баба си и дядо си. Още от дете има засилен интерес към самолети, което е и повод да следва в Атинския университет със специалност самолетоно инженерство. След дипломирането си живота му поема в нова посока и започва работа в различни компании с търговска дейност. Следван от предприемаческия си нюх и натрупания опит, основава собствени фирми в различни области в Гърция. През 2010г, се мести в България, където живее и до днес. Какво се променя в бизнеса и живота на Саввас и защо идва в България ще ни разкаже по време на Fuckup Nights Sofia.

 

Онлайн билети тук: http://bit.ly/39HX2O9 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com