Годишен хороскоп 2014 г. - Козирог

319710
Годишен хороскоп 2014 г. - Козирог
Снимка: Деси Карчева

Много, много силно начало за представителите на знака Козирог обещава Новата 2014 година. Ще имате от всичко по много: и приятелите ще са приятели, и топлина в семейството, а самите вие ще сте доволни от себе си. Какво по-хубаво начало от това! Ще има моменти, в които ще ви се струва, че ви помагат някакви тайни сили и няма да сте далеч от истината. Единственото, което ви е нужно, за да постигнете съвършеният образ е да бъдете по-толерантни към мнението на партньора си.

След триумфа през януари февруари ще изиска от вас повече работа и хладнокръвие. Но вас това не ви плаши, така че каквото и да се изпречи на пътя ви, просто бъдете себе си, а то ще отмине – уплашено. Не се противете на някои нововъведения, които ваш колега или партньор ще се опита да ви предложи. Възможно е и нетипично разрешаване на паричен въпрос, върху което си струва да се замислите.

Годишен хороскоп 2014 г.- Овен

Новата 2014 г. започва с предизвикателства в професионалната сфера за представителите на знака Овен. Настъпва момент, в който много от ...

Средата на март е добър период за кратки пътувания и уреждане на документи. Преговорите тогава ще вървят гладко и ще дадат добри резултати. В края на месеца, проява на необоснована ревност от ваша страна може да внесе меланхолия във всекидневието ви. Едва ли имате нужда от това, така че сложете розовите очила.

Април не обещава особени събития. Ще се чувствате длъжни да се нагърбите с повече задължения от обикновено. Това ще ви помогне по отношение на възможностите ви, свързани с адаптирането към нови условия. Но може и просто да се поотпуснете през този месец.

Май започва с противостояние в личния живот. Необвързаните сериозно, Козирози може да имат търкания с половинката си. Не бъдете прекалено подозрителни. Почти във всяка връзка има подобни моменти, но не правете от мухата слон. Ако имате деца, бъдете по-толерантни към поведението им. Първо разберете причината за него, а след това мислете какви мерки да приложите.

Последните дни на май, както и първата половина на юни са подходящи за обсъждането и сключването на сериозни договори. Ще сте достатъчно далновидни и отговорни, за да може трезво да прецените всички варианти. Може да направите и по-големи промени, свързани с дома ви и/или семейство. В средата на юни ще получите сериозна подкрепа в службата. Как точно ще стане това, няма да е много ясно, но ползата за вас е сигурна. Събитието идва тъкмо на време, за да закърпи внезапно появила се финансова дупка.

Юли е добро време за лятната ви отпуска. През този месец талантите ви ще са силно изявени, ще проявите и романтизма си, а какво по-хубаво от това за едно семейство. Може да използвате времето, за да реализирате творческите си способности.

Годишен хороскоп 2014 г.- Телец

За Телците годината започва с ретроградното събитие на планетата господар – Венера, което продължава до 31 януари. През този пери...

Август ще изиска от вас повече сериозност за един отпускарски сезон. Ще бъдете притеснени относно доходите ви, къде с повод, къде не. Независимо от това ще проявите завидна дисциплина, която ще допринесе за подобряването на финансовото ви състояние. Брачният ви партньор ще има сериозна заслуга за това. Добре е да си давате почивка, тъй като в края на месеца умората може да ви направи раздразнителни, а вие да си го изкарате на половинката. Потушете инстинктите у себе си.

Септември ще е шарен. Вие ще знаете какво искате, но никак няма да може да разберете претенциите на околните, особено ако става въпрос за роднини. Какво да се прави – трябва да уважаваме по-възрастните и да се отнасяме с уважение към проблемите им. Трудностите бързо ще се разсеят, а вас ви очаква пътуване. Вероятно това ще ви струва доста средства, но си заслужава. Месецът е добър и за тези, които завършват висшето си образование.

През октомври и ноември бъдете внимателни при планирането на нещата, особено при паричните въпроси. Рискът от грешки е голям, при възможност се посъветвайте със специалист, ако става въпрос за големи суми. Не се впускайте в рисковани финансови операции, не рискувайте. Търпението ще е качеството, което ще ви е най-необходимо през този месец. Опитайте се да не закъснявате за важни събития и срещи.

Последният месец на 2014 година ще ви дари с повече светлина живота ви. Настъпва промяна и то – в положителен смисъл. Смело си намисляйте желания, свързани с далечни пътувания, образование или просто личностното ви развитие.Ще усетите как напрежението от предните месеци ще се разсее. Звездите ви съветват да се посветите на хората, които обичате. Някои представители на знака може да започнат нова за тях дейност, свързана с обучение.

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

Годишен хороскоп 2014 г. - Близнаци

Представителите на знака Близнаци започват изключително енергично Новата 2014 година. Звездите сякаш не искат да ви е скучно. Събитията...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com