Годишен хороскоп 2014 г. - Стрелец

260297
Годишен хороскоп 2014 г. - Стрелец
Снимка: Thinkstock

Стрелецът ще пренесе много от старата в Новата година и така трябва да бъде. Основни за вас остават въпросите, свързани с дома, семейството, децата. Грижите ви за подобряване на условията в семейния ви живот отнемат повечето ви време и усилия, не съжалявайте за това.Хубавото е, че ще имате достатъчно финансови средства, за да изпълните замислите си. Може дори да получите неочаквани приходи.

През февруари може да се почувствате недостатъчно признати. Това неразбиране ще ви нарани, не забравяйте обаче, че всеки има право на свой поглед върху нещата и собствено мнение. Не реагирайте бурно. Това е знак да забавите темпото и да си починете. Може би именно така близките ви  ще оценят всичко направено от вас до момента.

Годишен хороскоп 2014 г.- Овен

Новата 2014 г. започва с предизвикателства в професионалната сфера за представителите на знака Овен. Настъпва момент, в който много от ...

Март ще ви тласне напред. Смътно ще усещате напиращите сили за нещо ново, но с напредването на дните желанията ви ще се избистрят все повече. Обстановката у дома ще се подобрява. Обвързаните Стрелци нека не поглеждат към друг партньор. Сега не му е времето. Притежавате всичко, от което имате нужда.

Заделете си финансови средства за април, тъй като месецът може да изиска от вас допълнителни, непредвидени средства. Ако не сте подготвени за тези харчове, доста трудна ще преживеете загубата им. Събитията през този месец ще извират изненадващо. Тъкмо ще си мислите, че сте приключили с нещо и настъпва период на спокойствие, когато изведнъж в най-неочаквания момент ще изникне друго. Мъдростта, спокойствие и оптимизмът ще ви помогнат да се справите с предизвикателствата на този месец.

Май ще ви донесе заслуженото спокойствие, удовлетворение и признание от страна на другите. Бизнес успехи ще имат най-вече тези представители на знака, чиято дейност е свързана със закона, политиката и администрацията. Позициите ви ще се затвърдят. Периодът е добър за решаването на юридически въпроси. Успешни ще са пътуванията зад граница. В личния живот, обаче бъдете умерени и в желанията и харчовете си.

От 7 юни до 2 юли избягвайте такива дейности, като смяна на работата; подписване на договори, важни документи; оформление на документи, справки, други документи; покупка или смяна на дом, преместване;    наемане или даване под наем на помещения; покупка или продажба на битова и друга техника; на автомобили; вземане и даване на заеми; тръгване на път по нови и непознати места; изпращане на важни писма, документи, пратки и т.н.; нови запознанства и изясняване на отношения.

От 17 юни за  вас започва нов период. Ще се засили обществената ви активност, ще нарасне интересът ви към пътувания и развлечения. Настъпват добри времена за тези от вас, които се занимават с изкуство. Отношенията с по-младите от вас ще са хармонични. Жените, които искат за забременеят ще постигнат целта си. Всички дейности, свързани с родителството ще се развиват успешно и ще дадат добър резултат. Ще бъдете неудържими и нищо няма да може  ви спре по пътя към постигането на целите ви.

Годишен хороскоп 2014 г.- Овен

Новата 2014 г. започва с предизвикателства в професионалната сфера за представителите на знака Овен. Настъпва момент, в който много от ...

Август е подходящ за лятна почивка. Ще имате всичко, от което се нуждаете: разпускане, нови запознанства, приятно общуване.

Септември ще ви дари с нови  и приятни събития у дома. В работата си, обаче бъдете внимателни. Не започвайте нови проекти, не се предоверявайте на партньорите си. Изобщо, не извършвайте никакви рисковани действия.

Октомври ще ви зарадва с приятно общуване на всички фронтове. И с приятелите, и с близките, и с колегите времето ще протича приятно и ползотворно. Използвайте тези моменти, за да затвърдите позициите си, да прокарате идеите си, а защо не и за да постигнете целите си.

През ноември  хора, от които не сте го очаквали ще постъпят некоректно с вас. Не  бързайте с планове за отмъщение. Трябвало е да се случи, но вас ви пазят по-висши сили. Няма да разберете техните мотиви, така че не се хабете напразно. Имало е да става. Най-важното е да запазите самочувствието си и да не приемате обвинения.

През последният месец на 2014 г. ще ви се иска да избягате от всички, да се усамотите. Тези, които истински ви обичат ще усетят настроението ви и ще направят всичко възможно да направят всекидневието ви празник. Очаква ви голяма компенсация, любов и взаимност!

Годишен хороскоп 2014 г.- Телец

За Телците годината започва с ретроградното събитие на планетата господар – Венера, което продължава до 31 януари. През този пери...

 

 Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com