Годишен хороскоп 2015: Риби

139130
Годишен хороскоп 2015: Риби
Снимка: Actualno

Началото на 2015 година ще постави пред представителите на знака неотложността да решат накъде да поемат. Повечето от вас ще са на кръстопът, но пред вас ще има невероятни възможности. Не позволявайте на страха да победи, нужен ви е съвсем малко кураж и ще постигнете целите си. През януари най-добре си починете след тежката 2014 година, обмислете добре идеите си. Така неусетно ще настъпи февруари, който не обещава особени събития. През втория месец на 2015 лека по лека може да трупате активи, събирайте информация, работете, натупвайте знания, за да бъдете готови за Големия миг!

През март Съдбата ще ви отрупа с подаръци. Дисциплината ви ще е на ниво и ще ви води напред и нагоре. Успехи на децата ще направят родителите Риби много щастливи. Самотните представители на знака ще имат невероятни романтични преживявания. Любовта ще струи от всякъде. Някои семейства може да бъдат зарадвани от новината, че очакват наследник.

Годишен хороскоп 2015: Козирог

Началото на Новата 2015 година ще дойде със спокойствие и добро здравословно състояние. Приготвили сте се за празниците и никой не е в ...

Пролетта ще ви донесе много нови познанства и приятели. Звездите ви съветват да бъдете добронамерени и да избягвате конфликти. Не си мислете, че по този начин честта и достойнството ви ще бъдат накърнени, напротив – по този начин ще се издигнете в очите на важни хора, които ще ви оценят високо.

Личният живот ще се превърне в поредица от приятни събития.

Любов, любов и пак – любов, това ще бъде пролетта за Рибите и така ще продължи и през лятото. Слънчево и безоблачно ще бъде и в душата ви, и мнозина ще открият своята втора половинка.

За трескаво търсещите – може да се огледате сред приятелите си, колегите, не се знае откъде точно ще пламне искрата!

Август няма да ви накара да скучаете. Очакват ви много промени, но не се оплаквайте, нали ви беше скучно. Промяната в професионалната сфера само ще разшири кръгозора ви. Всеки пак преди да се гмурнете в новото, добре си направете сметките.

Годишен хороскоп 2015: Стрелец

Началото на 2015 година за Стрелците започва с много мило и силно чувство за взаимност с близките им хора. Имате нужда да усетите ценно...

През септември ще трябва да впрегнете цялата дисциплина и сериозност, на които сте способни. Предстоят ви много задачи за изпълнение, които не бива отлагате. Направеното от вас през септември ще положи основата на бъдещето ви. Приятелите ви и близките може да страдат от липса на внимание от ваша страна, но вие ще им обясните ситуацията, а може и да ги убедите да ви помогнат.

През октомври не забравяйте да изразите своята благодарност и толерантност към онези, които са ви подкрепяли в работата. Докажете своята преданост към тези хора, за да се оградите от верни партньори за в бъдеще.

Ноември може да ви донесе леки разочарования заради това, че нещата няма да се развиват с темпото, с което бихте искали. Ще трябва да проявите търпение, нещо което е нужда да развивате у себе си като качество. Сега е времето, когато с цялото си сърце може да се отдадете на любимото си творческо занимание.

През декември няма да има равни на вас в работата. Резултатите от усърдния ви труд няма да закъснеят и ще може да се гордеете със себе си.  Още в средата на месеца ще сте преизпълнили плана си и напълно заслужено може да се отдадете на почивка, където да набележите и планирате следващите си цели.

 

Годишен хороскоп 2015: Скорпион

Представителите на знака Скорпион започват Новата 2015 година изпълнени с енергия.  Повечето от вас дори ще са наясно, къде точно ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com