Годишен хороскоп 2015: Стрелец

232635
Годишен хороскоп 2015: Стрелец
Снимка: Actualno

Началото на 2015 година за Стрелците започва с много мило и силно чувство за взаимност с близките им хора. Имате нужда да усетите ценността и силата на роднинските връзки, уюта на дома и това ще направи празниците ви вълшебни. В някои моменти разказите и напътствията на по-възрастните може да ви досадят, но имайте търпение да ги изслушате. След време ще си спомняте с умиление за тези моменти, а някои от съветите ще са ви наистина от помощ.

В началото на февруари не допускайте ситуация, в която да се окажете врагове на самите себе си. Важно е да сте разумни и да разбирате, че не всичко, което желаете ще ви се отрази добре. Точно за това се казва – внимавай какво си пожелаваш. Средата на месеца ще ви изненада приятно с нечие любовно признание към вас. Това сериозно ще се отрази на  самочувствието ви в положителен смисъл.

Годишен хороскоп 2015: Скорпион

Представителите на знака Скорпион започват Новата 2015 година изпълнени с енергия.  Повечето от вас дори ще са наясно, къде точно ...

През март ще ви се наложи да бъдете по-активни от обикновено. В сферата, в която се развивате ще се появят съперници и вие ще трябва да положите сериозни усилия, за да се докажете, запазите позициите си и дори да покажете, че сте много по-напред от останалите. Не пропускайте да обръщате внимание на сигналите, които ви изпраща организмът.При първото неразположение, което почувствате, не се колебайте да се обърнете за консултация при специалист.

През април ще бъдете просто неотразими. Самотните Стрелци ще привличат поклонници и почитатели. Новите познанства ще бъдат конструктивни и действително си заслужава да излизате повече през този период . Оправдано ще е търсенето на нова работа.

Май месец посветете на семейството и родителите си. Обърнете им повече внимание, тъй като тогава те ще имат силна нужда от вашата грижа, помощ и подкрепа. Бъдете внимателни с водопроводната система у дома и направете застраховка на жилището си, за да се предпазите от сериозни проблеми.

Юни няма да е подходящият месец за почивка, тъй като ще ви посрещне с много неизпълнени задължения в работата. Ще трябва да запретнете ръкави  и да се поизпотите сериозно. Съвсем скоро ще бъдете доволни от себе си, а финансовите постъпления ще се увеличат. Ако имате намерение да разширите дейността на бизнеса си, не се колебайте да помолите за помощ свои влиятелни приятели.

Годишен хороскоп 2015: Везни

В началото на 2015 година не се колебайте да се отървете от всичко, което не ви е необходимо. Няма смисъл да трупате емоции, вещи, позн...

Слънчевият август може да донесе промени в социалният статус на някои представители на знака. Обвързаните сериозно Стрелци ще се решат да узаконят отношенията си. Бъдете внимателни по време на път и не предприемайте излишни рискове при пътуване, особено ако вие шофирате.

Септември ще ви даде сили да довършите неща, които по-рано сте оставили. Ако запретнете ръкави съвестта ви няма да се измъчва от несвършената работа.

Октомври ще ви донесе доста емоции, някои от които няма да са ви много ясни. Опитайте се да броите до 100 преди да кажете или предприемете нещо. Ако ви хрумнат блестящи идеи, свързани с работата ви, на първо време, ги запазете само за себе си.

Октомври не е  най-подходящото време за смяна на работата, но може да се запишете на курс за повишаване на квалификацията.

Годишен хороскоп 2015: Дева

Новата 2015 година ще донесе спокойствие на Девата. Самите вие няма да имате особено желание за промяна и звездите ще уважат това ваше ...

Декември е време за радикални промени, повечето от които ще настъпят във вас самите. Времето е добро за изясняването на отношения, за които имате съмнения, че ви носят повече тревога, отколкото радост. Не се колебайте да предпочетете интереса си. Празниците може да прекарате далеч от дома. Подарете си едно незабравимо пътуване – заслужавате го!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com