Годишен хороскоп 2015: Водолей

144191
Годишен хороскоп 2015: Водолей
Снимка: Actualno

От самото начало на 2015 година в живота на Водолеите периодично ще се появяват хора, с които някога ви са ви свързвали отношения или най-малкото симпатии. До края на месеца ще можете още веднъж да опитате да възстановите отношенията с бивш партньор или точно  на обратно, да сложите край на връзка, която вече не ви дава необходимото.

През февруари 2015 е добре да се подготвите за същинското начало на новата работна година.Насочете усилията си към укрепването на вече постигнатите резултати. Представителите на знака, които имат сериозна връзка може да организират едни втори меден месец за освежаване и затвърждаване на отношенията .

Годишен хороскоп 2015: Риби

Началото на 2015 година ще постави пред представителите на знака неотложността да решат накъде да поемат. Повечето от вас ще са на кръс...

Март месец ще ви обновяване както в любовта, така и в работата. Това ще е време на големи събития. Много вероятно е хобито ви да получи неочаквано и  сериозно развитие. Втората половина на месеца ще е подходяща за проявяване на инициатива в работата. Не се притеснявайте, ако започнете да усещате, че натоварването ви нараства с огромни темпове, защото в резултат на това ще можете да извлечете голяма изгода.

През април 2015 не пренебрегвайте знаците, които ви изпраща Съдбата. През целия месец отношенията с колегите няма да са от лесните, но това няма да доведе големи промени в колектива. През този месец може да се подадете на поривите си и да започнете нов живот, като се отървете от това, което пречи на развитието ви.

През първата декада на пролетния  май е хубаво да обърнете повее внимание на своите роднини и приятели. Общуването с близки хора ще повиши самочувствието ви и ще ви достави удоволствие. В края на месеца натоварването в работата ви ще се повиши. Това време не е подходящо за забавяне изпълнението на необходимата работа. По отношение на любовта, месецът е подходящ за създаването на нови, силни връзки.

През първия летен месец отношенията ще изискват търпение, компромиси и повече разбиране от ваша страна. Бъдете внимателни към думите, които изричате. Съвместните пътувания и пътешествия ще направят отношенията ви по-здрави и наситени с ярки емоции. Тези които усещат нужда от промяна в кариерата си, юни ще предостави възможности за намиране на ново работно място.

Юли е едно добро време да направите онези промени в дома си, за които мислите отдавна.  Преди или след тази дейност може да планирате отпуската си.

Годишен хороскоп 2015: Козирог

Началото на Новата 2015 година ще дойде със спокойствие и добро здравословно състояние. Приготвили сте се за празниците и никой не е в ...

През август звездите ви съветват да бъдете внимателни с финансите си. Бъдете пестеливи, за да не ви се налага да взимате пари назаем. Взимайте активно участие в работния процес, обсъждайте  значими дела и не пропускайте възможността да се договорите с ръководството за бъдещите перспективи.

През септември ще имате повече желание за уединение, но ситуацията няма да  ви го позволи. От вас ще се изисква да бъдете по-дейни и активни и това ще е само във ваша полза. Месецът може да ви „подари” интересно запознанство.

През октомври бъдете по-предпазливи и критични към предложенията, които ще получите, особено ако са свързани с работата ви. Сега е времето да се запишете на курс за повишаване на квалификацията или чужд език.

През ноември необходимостта ви от любов и разбиране ще е изключително изострена. Бъдете искрени със своя партньор, не се срамувайте да признаете чувствата си. Вашата искреност ще бъде оценена и високо „заплатена”. Ако се чувствате самотни не бързайте да се хвърляте в обятията на първия срещнат.

Последният месец на 2015 година е добре да посветите повечето си време на децата. Най-големият подарък, който може да направите за тях е вашето внимание и грижи. Бъдете търпеливи и грижовни и не забравяйте какви сте били като малки. Последният месец на 2015 година ще бъде изпълнен с много щастие за вас.

Годишен хороскоп 2015: Стрелец

Началото на 2015 година за Стрелците започва с много мило и силно чувство за взаимност с близките им хора. Имате нужда да усетите ценно...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com