Годишен хороскоп 2016: Козирог

1434
Годишен хороскоп 2016: Козирог
Снимка: Thinkstock

Януари ще е един месец на спокойствието и своебразен празник за представителите на знака Козирог. Ангажиментите ще ви позволят на имате повече свободно време, което да прекарате с близките и приятелите си. Опитайте се това да не ви попречи да изпуснете нишката в работата ви. В края на месеца са възможни промени в служебната сфера, за които вие трябва да сте подготвени. Не се колебайте да използвате връзките, които имате.

Отговорност ще е ключовата дума за февруари. Тогава от вас ще се иска да изчистите сметките си. Това не се отнася само до финансовата страна на въпроса. Ако виждате, че отношенията ви с някого са пострадали по ваша вина намерете сили в себе си да се извините. Няма да ви е лесно, но това ще ви позволи да продължите напред начисто. Бъдете честни и откровени с останалите, каквото и да ви коства това. По този начин ще предразположите мнозина към себе си.

Годишен хороскоп 2016: Скорпион

Още от първите дни на Новата 2016 година ще усетите непреодолимо желание да се раздавате. В пряк и преносен смисъл. Оставете се на това...

През март ще има повече оптимизъм във всекидневието ви. Оглеждайте се за нови дейности, в които да се включите и не се притеснявайте да смените сферата на работа. За това ще имате подкрепа от страна на партньора ви.

Април ще ви завари във върхова форма. Месецът ще ви поднесе малки, но многобройни щастливи моменти, свързани най-вече със семейството. Самостоятелните Козирози ще срещнат човек, заради когото не биха искали да са толкова самостоятелни. Тези от тях, които вече са в брак може да преживят своя втори меден месец.

Май ще бъде цветя и рози. Разбирателство ще има в офиса и в дома. Освен това ще имате възможността да се поглезите с нещо, което отдавна мечтаете да си купите. Нека покупката стане благодарение на средства, които сами сте спестили, без да взимате пари назаем.

Юни и юли само ще „лайквате“ снимките на другите от морето, а вие със запретнати ръкави ще „пазите“ офиса. Това може да ви тласне към мисли за смяна на работата, но трябва да отчетете факта, че сте в извънредни условия, които скоро ще се променят. Ако недоволството ви е от по-ранен период, тогава действайте смело.

Август ще донесе промяна в личните отношения за онези, които отскоро са във връзка. Приготовленията да съвместна почивка са сериозно изпитание за повечето двойки. Дайте си сметка дали може да се примирите с недостатъците на партньора ви и не се опитвайте да излъжете сърцето си, но и не правете от мухата слон.

Годишен хороскоп 2016: Везни

Едно спокойно начало очаква представителите на знака Везни на Новата 2016 година. Първите 20 дни на януари ще бъдете в нещо като отпус...

Септември ще изведе на преден план въпросите, свързани с мястото, където живеете. Не отлагайте за по-късно ремонта, ако е необходим. Сега може да промените и интериора.

Последните два месеца на 2016 година ще донесат на представителите на знака баланс между служебните и личните отношения. Очаква ви период на разбирателство и баланс между личния и професионалния ви живот. Бъдете благодарни за това.

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат: 5-26 януари 28 април – 22 май 30 август- 22 септември 19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Годишен хороскоп 2016: Дева

Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ щ...

Вижте годишния хороскоп за Телец

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Годишен хороскоп 2016: Лъв

Още първите дни на Новата 2016 година ще донесат промени за представителите на знака Лъв. Това, което ще се иска от вас е да реагирате...

Вижте годишния хороскоп за Везни

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Годишен хороскоп 2016: Рак

Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месец...

Вижте годишния хороскоп за Риби

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com