Грижите, които трябва да положите за ноктите през пролетта

5249
Грижите, които трябва да положите за ноктите през пролетта
Снимка: JillWellington / Pixabay

Тенденциите в грижата за ноктите и маникюра, както всеки друг елемент за красота, се промениха през последните месеци. От маникюрирани нокти без цвят до изискано изкуство за нокти „Направи си сам“, стилистите на нокти предполагат, че най-новите тенденции в маникюра за пролет 2022 ще бъдат свързани с тези крайности. Каква стилизация на ноктите да изберете тази пролет?

Модни нокти за пролетта на 2022 г

От една страна, те са къси, минималистични и в естествен цвят, не се нуждаят от допълнителни декорации. От друга страна, изключително украсените, дълги нокти ще бъдат изключително модерни през следващите месеци. Идеите за маникюр не се ограничават само до избора на цветове на лак за нокти. Няма по-добър начин да получите положително пролетно настроение от пролетния маникюр. От ноктите в цвят на дъгата до усмихнатите лица, разгледайте популярните пролетни дизайни на ноктите в маникюра.

Грижа за ръцете и ноктите

Тенденциите в маникюра през 2022 г. се фокусират върху грижата и хидратацията на ръцете и ноктите, както и грижата за тяхното здраве и състояние. Честото миене и прекомерната употреба на дезинфектанти влошават състоянието им, включително довеждат до напукване и лющене. Честото блокиране и невъзможността за посещение на стилист за нокти означава, че през това време трябва да се грижим за кожата на ръцете си и да укрепваме нокътната плочка. Ние се фокусираме върху грижите, като избираме овлажняващи и регенериращи кремове, масла за кожички и подготвяме домашен спа център за ръце и нокти.

Трябва да се отнасяме към ръцете си толкова внимателно, колкото към лицето и тялото. Ето защо си струва да посегнете към най-добрите кремове, пълни с масла и растителни екстракти, както и хиалуронова киселина и други съставки със силно овлажняващо действие.

Розови нокти за балончета

Пригответе се за малко хладен цвят, който ще ви зареди с положително настроение през следващите месеци. Bubblegum Pink , т.е. рози от дъвка за балончета привлича вниманието с радостните си цветове и ще изглежда страхотно с разнообразие от декорации в маникюра. По този начин дизайнът на ноктите може да бъде съобразен с цвета на червилото, обувките, дамските чанти, рамки за очила или стилизиращи елементи.

Най-модерната форма на ноктите през пролетта на 2022 г

Голият цвят може да се използва в стилизирането на ноктите, за да балансира смелата форма на ноктите. И най-популярната форма на ноктите през пролетта на 2022 г. е squoval, тоест заоблен квадрат .

Маникюр в пастелни цветове

Пастелно розово, жълто или зелено ще бъде оптимистично желание и надежда за по-добро бъдеще. В допълнение, декоративните и красиви пастелни цветове на ноктите също ще се впишат перфектно във великденския маникюр.

Минималистични тенденции с цветни декорации

Френският маникюр с линия в наситен цвят, абстрактни къдрици или геометрични форми и цветни линии са минималистични тенденции в ноктопластика, които ще придобият популярност през следващите месеци.

Пробвайте този нежен маникюр за къси нокти

Свикнали ли сте да следвате модата не само при избора на дрехи, аксесоари и грим, но и искате да знаете, какъв маникюр ще е актуален то...

Дъгови нокти

Дъговите нокти – включително различни цветови комбинации на всеки от ноктите, които може да не съвпадат, ще останат модерни през пролетта на 2022 г. Ще бъде добра идея да подчертаете тяхната уникалност, като използвате монохромни нюанси.

Смайли (емоции) върху ноктите

Украсяването на ноктите с усмихнати лица е страхотно забавление. Достатъчно е да боядисате плочката с основния цвят и след това да нарисувате очите и устата. Невъзможно е да подминете жена с такъв маникюр без усмивка на лицето. Страхотно решение е да украсите нокътната плочка с емотикон, а хората, които нямат художествени умения, могат да използват стикери за целта.

Флорални шарки върху ноктите

Как правилно да се грижите за ноктите си?

Както кожата и косата, така и ноктите се нуждаят от специални грижи, за да останат красиви. С няколко лесни стъпки можем да запазим тях...

Флоралното изкуство за нокти не е лесно да се направи. Пролетните цветя са модерна декорация на ноктите. Теменужки, зюмбюли, лалета или маргаритки - флоралният маникюр ще изглежда елегантно в модерен вариант и в съчетание с френски маникюр.

Skittle Nails маникюр

Друга тенденция, която ще се завърне през пролетта на 2022 г., е маникюрът с ярки цветове, тенденция, наречена Skittle Nails. Името идва от популярния плодов бонбон. Маникюрът Skittle Nails може да се направи и сам и изглежда впечатляващо. Достатъчно е да изберете 5 лака в сочни цветове, например червено, синьо, жълто, зелено и оранжево. Всеки нокът трябва да бъде боядисан в различен цвят и е готов. Бонбоненият маникюр Skittle Nails изглежда страхотно на късо изрязани нокти. Можете да изберете и флуоресцентни лакове, за да го направите, също в маникюра Skittle Nails, Fluo ще подчертае пролетните стилизации.

Инди маникюр за нокти

Indie Nails (независими нокти), т.е. оригинални нокти, които могат да бъдат боядисани по съвсем различен начин. Това е комбинация от различни стикери, пастелни акценти, модерни шарки, орнаменти или смели модели – включително контрастни. Indie Nails ноктите са щура и неочевидна тенденция, която ще подчертае индивидуалността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com