Идеалната секс поза според зодията

128881
Идеалната секс поза според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Зодиакалните знаци могат да ни кажат кой е любимият ни цвят, скъпоценен камък и дори идеалната кариера. Но знаете ли коя е перфектната секс поза за вас или вашия партньор? Четете внимателно, а после не губете излишно време да приложите наученото на практика!

Овен

7 вида оргазми и как да ги получиш

Всяка жена мечтае да изпита дълбок, разтърсващ оргазъм. Съгласни сте, нали? Освен че това е едно от най-хубавите неща, които можете да ...

Овните обичат животинския секс. Те се наслаждават на чувствените забавления под чаршафите, но когато са придружени с доза агресия. Огнените знаци искат да се чувстват завоеватели и да печелят във всичко, включително и в секса. Ако искате да съблазните човек от този огнен знак, може да заложите на кучешката поза, която особено възбужда мъжете Овни.

Телец

Телците са чувствени любовници. Докато правят секс, те се отдават напълно на удоволствието и не мислят за нищо друго. Харесват атлетичния секс и се наслаждават на всичко, което може да поддържа тяхната сексуална концентрация и удоволствие. Биха изпаднали във възторг, ако видят секс люлка, хамак или друго нетрадиционно приспособение, което биха вкарали в употреба на мига.

Близнаци

Мъжете имитират оргазъм не по-малко от жените

Никой не се е замислял, че мъжете могат да имитират оргазъм, тъй като е прието да се смята, че това е "запазена марка" на представителк...

Близнаците имат богато въображение и кипят от енергия, а тези две характеристики са гаранция за незабравими сексуални преживявания. Най-изобретателната поза, на която би се зарадвал всеки истински представител на зодията, е „Плуг“. Жената ляга на ръба на леглото, като глезените и стъпалата са напълно отпуснати на пода. Мъжът повдига краката, докато нежната половинка помага с движения, имитиращи лицеви опори.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com