Има отрицателна енергия в дома си? Премахнете я, следвайки тези съвети

4293
Има отрицателна енергия в дома си? Премахнете я, следвайки тези съвети
Снимка: iStock/Guliver

Всяко място има своята енергия и история, носи духа на предишните обитатели или просто на земята, на която е построено. И това не е свръхестествено, а очаквано и нормално. Чести спорове и проблеми в дома, семейни конфликти, безработица, липса на късмет и дори чувството за напрежение, което изпитвате, прекрачвайки прага на жилището, може да показват, че в дома ви има отрицателна енергия. Следвайки нашите лесни съвети, ще я премахнете и ще заредите дома си с положителна.

1. Да започнем на чисто. Свежият въздух пречиства тялото, ума и съзнанието. Преди да направите каквото и да е друго, проветрете. Отворете широко всички прозорци и врати така, че образувалото се течение да отнесе далеч лошата енергия.

Предметите, които гонят злото от къщата ви

Щастието в един дом не зависи само от хората, живеещи в него, тяхната положителна настройка и разбирателство. Има цял куп вещи, способн...

2. Капан за сънища. Поставен на входната врата, той пази отрицателната енергия далеч от дома. Звукът му поглъща всичко лошо и нечисто. В допълнение ви помага винаги лесно да разбирате, когато някой отваря вратата, с което намалява количеството на стрес, освобождавайки ви от непрекъснатото очакване и вслушване.

3. Кислород. Ако в дома ви липсват растения, сега е моментът да се научите да отглеждате дребни храсти и цветя. Те зареждат с живот, внасят кислород и положителна енергия.

4. Мъркащ избавител. Котките, считани от векове за притежатели на магически сили, чистят и защитават къщата от отрицателна енергия.

5. Живителен огън. Огънят притежава пречистваща сила. Той буквално изгаря отрицателните сили. Релаксирайте на запалени свещи. Обиколете и всички стаи със запалена свещ. Местата, които натрупват най-много отрицателна енергия, са огледални повърхности, телевизор,  монитор, вратите, ъглите и тъмните места в жилището. Когато правите ритуал за пречистване, наблягайте на тях. Но внимавайте - да не направите пожар!

6. Изцеряващи камбани. Будистките монаси използват камбанния звън, за да разсеят негативната енергия. Естествено няма как да внесете камбана в дома си, но може да пуснете този звук на запис, представяйки си как всичко лошо и отрицателно са разтваря в мелодичния звън.

Как да привлечем щастие и късмет у дома?

Нашият дом не е само нашата крепост, но е и пръв енергиен източник за нас. Ако в дома ви цари негативна енергия, вие ще сте изпълнени с...

7. Тамянът. Ароматът на тамян гони зли сили и енергии. Прекадете дома, молейки се за здраве, късмет и благодат.

8. Стари вещи. Освободете се от старите вещи. Те носят кармата, духа, енергията на миналото и на предишни притежатели. Да, вещите натрупват енергия. И естествено тя невинаги е лоша. Почистването и освобождаването на дома от всичко ненужно,старо, вехто, счупено, непотребно ще ви накара да се чувствате като преродени. Може да подарявате, продавате, изхвърляте или прибирате в мазето в зависимост от състоянието на вещите и тяхната сантиментална стойност за вас. Ще освободите пространство, въведете ред, премахнете отрицателната енергия и отворите място в живота си за истински важни неща, нови позитивни усещания и преживявания, ново начало.

9. Огледален свят. Счита се, че огледалото е порта към отвъдния свят, място на среща на два свята и две енергии. Не съхранявайте счупено огледало, освободете се от него незабавно. Здравите забършете с влажна кърпа, следвайки посоката на часовниковата стрелка 13 пъти. Огледала, останали от предишни собственици, нямат място в дома.

10. Тайните на кристала. Хвърлете сол върху килима, изчакайте час и изметете. Кристалната сол изтрива програмираната енергия.

11. Накрая напръскайте дома си със светена вода. Благословия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com