Интроверт или екстроверт си според ЗОДИЯТА?

24010
Интроверт или екстроверт си според ЗОДИЯТА?
Снимка: Thinkstock

Всички сме социални личности. Кои интроверт, кои екстроверти, всеки си има своите особености. Талант да се откроява в тълпата или да я отблъскваш. Талант е да бъдеш особняка на съседната маса или центъра на вниманието на голямата компания. Нека разгледаме какво показва зодиака по отнощение социалните таланти на различните представители. Кой знае, може да намериш някой нов?

Овен

Ти си душата на компанията. Правиш всичко възможно само и само всички да се забавляват и да се чувстват комфортно. Не се притесняваш т грешки. Дори си готов да направиш някоя, за да забавляваш другите.

Телец

Ти си наистина всеотдаен към приятелите си и си готов на всичко, за да им помогнеш. Независимо дали им трябва помощ вкъщи или финансова такава, ти си на среща. Щастлив си, когато помагаш. Това осмисля живота ти.

Близнаци

Ти си най-добрият гост на всякакви поводи и партита. Социален си, можеш да заместиш мълчанието със смях и разговори. Караш дори най-големите особняци да проговорят без да се притесняват. Разговаряш с всеки и се интересуваш от хората.

Рак

Независимо колко безнадеждно стане положението, ти си там, за да го оправиш. При големите партита хората прекаляват с алкохола, стават и скандали, хората се разстройват и плачат. Точно там се появяваш ти. Знаеш точно какво да направиш, за да накараш хората да се почувстват по-добре.

Лъв

Може да не си особено известен, но си чаровен и харизматичен. Самото ти присъствие прави събитието купон. Развеселяваш всички около себе си и ги разтоварваш, караш ги да се чувстват конфортно.

Дева

Добър слушател си. Когато разговаряш, наистина слушаш хората и ги караш да се чувстват по-добре. Не е нужно дори да говориш. Езика на тялото ти издава, че ги слушаш. Винаги поддържаш визуален контакт.

Везни

Ти си звездата. Центъра на купона на всички партита и събирания. Успяваш да привличаш вниманието и да караш хората да се чувстват специални. Най-важното ти умение е да избягваш конфликтни ситуации.

Флирт или връзка? Виж какво иска той според зодията си...

Ако отговаряш на критериите му – твой е! Можем да бъдем привлечени от външност, от характер или от комбинацията от двете. Нека ра...

Скорпион

Динамични, магнетични и секси личности. Няма спор, че всички си умират за вас.

Стрелец

Невероятни сте! Можете да говорите с всеки на различни теми. Обичате да се срещате с нови хора и да посещавате нови места. Имате впечатляващи социални умения и чувство за хумор.

Козирог

Как се справя всяка от 12-те зодии с несподелената любов?

Всеки един от нас има лоши спомени и стари рани, свързани с несподелена любов. Всяка зодия се справя различно с тази болка, ето как... ...

Попринцип сте малко стегнати. Малко сте напрегнати при появяването ви на купон, но отпуснете ли се е трудно да ви накарат да си тръгнете. Давате добри съвети и имате перфектно чувство за хумор.

Водолей

Всички те приемат много добре, тъй като не ги съдиш за това, което са. Хората могат да разчитат на теб и обичат да споделят проблемите си. Ти си твърде креативна личност, която винаги намира начин да развесели останалите.

Риби

Добротата ти кара хора да се чувстват добре около теб. Винаги знаете коя пусен да поръчате и на кое място да заведете компанията. Справяте се по-добре в малка компания, многото хора ви натоварват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com