Изберете едно от тези 5 цветя, за да имате късмет в любовта

9064
Изберете едно от тези 5 цветя, за да имате късмет в любовта
Снимка: iStock

Цветята са перфектен подарък за всеки повод. Те имат сантиментална стойност особено ако сме подбрали букет от любимите цветя на даден човек. А има и такива, които носят късмет в любовта. Изберете тях, ако се впускате в нови отношения и искате да привлечете благополучие. Нека видим кои са:

Лавандула

Лавандулата има редица лечебни свойства, а ароматът й има успокояващо действие върху нас. Някои хора поставят капки етерично масло от лавандула на възглавницата си, за да спят спокойно. Присъствието на свежа лавандула у дома е знак за спокойствие, хармония, любов и баланс.

Фрезия

Фрезиите са пролетни цветя, които носят енергията на грижовност, невинност, доверие. Смята се, че носят късмет в любовта и затова много от булките ги предпочитат за сватбените си букети. 

Гербер

Герберите имат разнообразие от цветове – бяло, прасковено, многобройни нюанси на червено и жълто – определено създават положително настроение заради топлотата, която излъчват. Символ е на щастие и невинност, вярност, чистота, дълбока любов. Много подходящи са за всякакъв повод, но най-вече, когато близък човек започва нов етап от живота си – например стартира бизнес, завършва университет и т.н. В такъв случай, за да им пожелаете благополучие може да се доверите на розови, прасковени или червени гербери. Розовите са подходящи и при посрещане на новороденото и майка му.

Лилии

Лилиите са изключително нежни и красиви цветя. Те символизират любовта, верността и искреността. Познати са по целия свят заради елегантния си вид и сантименталната енергия, която предават. Заложете на лилиите за най-любимите си – чрез тях показвате наистина колко силно ги обичате, цените и уважавате. Най-добре е да ги подарявате на половинките, защото изразяват и дълбока страст. 
Освен това, тези цветя са представители на младостта, невинността и плодородието. Със сигурност няма да сгрешите, ако направите подарък с лилии на жена. Тя ще се почувства искрено желана и специална за вас. 

Червени лалета

Лалетата също срещаме в много цветове, но конкретно червените са тези, символизиращи любов. Също така са свързани с успеха, изобилието и вечната любов между членовете на семейството. Идеален подарък са за жена, със сигурност ще я зарадвате и ще внесете много уют и положителни емоции. 

Каквито и цветя да изберете, ако наистина подарявате с любов, то това ще се усети от другия. Най-добре да заложите на цветята, които знаете, че са любими на дадения човек. Но ако искате да изразите нещо конкретно, на който и от гореспоменатите избори да се спрете, няма да ви подведе. Бъдете искрени и подарявайте с любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com