Изгрев на Юпитер в лъчите на Слънцето

18802
Изгрев на Юпитер в лъчите на Слънцето

Явление в Космоса, описано още в шумерски плочки. В Космоса е налице важен космически процес - Изгревът на Юпитер в лъчите Слънцето. Това се съчетава с факта, че Меркурий продължава да се вижда с просто око и то много близо до Юпитер.

В периода 12-14.10.2016 Юпитер изгря като зорница в лъчите на Слънцето и по този начин започна своя хелиакален нов цикъл. Така всички Юпитерови функции в живота влизат в своята проявена и активна фаза, защото и вътре в нас, и във външната реалност Юпитер е вече проявен за човешкото съзнание. Това означава, че духовните процеси се извисяват и постигат своята реализация, социалните процеси имат шанс да станат по-благородни и разумни, и всички добродетели могат да се проявят в личния живот на съзнателните хора. Това е изключително важен момент за молитва и връзка с Бога, защото планетата на духовния контакт с Божественото - Юпитер и планетата на комуникацията и словото - Меркурий са в съвпад и дори при наблюдение се виждат заедно.

Какво не обичат зодиите

Овен: да стоят на опашка; да закъсняват; нерешителността. Телец: Да командват хората; когато ги притискат; прекалено отворено поведени...

Човек може да отдели няколко минути преди и по време на Слънчевия изгрев, за да намери пътя към Тайната стаичка, да влезе в нея и да се вглъби в съкровен разговор с Бога. Независимо, че външните условия могат да бъдат изключително груби и неадекватни, човек може да ги преодолее чрез силата на Любовта. Сега е момента да бъдем съзнателни и активни, да нахраним душата си с молитва, добродетели и благородни мисли и идеи, да свършим полезна работа за себе си и за другите, да се застъпим за доброто в обществото и да се помолим за идването на възвишената Епоха на Водолея. Така ще работим съзнателно за общочовешката добра карма и Юпитер ще ни даде от своето изобилие и защита.

Още повече ще засилите влиянието на Юпитер, ако го наблюдавате в неговия изгрев рано сутринта (5:15-6:00), заедно с изгрева на Меркурий и завършите духовния процес по време на изгрев Слънце. Всеки един от вас може да провери дали изгрева на Юпитер попада на важно за него място в хороскопа му като се регистрира в сайта http://astrologia.bg , влезе в таба фази или в статията за Юпитер и натисне бутона за проверка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com