Изключително бързите и ефективни перални от LG

3820
Изключително бързите и ефективни перални от LG

Последните перални машини на LG определено се отличават със своята невероятна бързина. Двата уреда - 9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N, могат само за 49 минути да изперат и изсушат дрехите ви, като същевременно не допускат по тях да остане нито една гънка.

Една от множеството им впечатляващи характеристики е технологията 6 Motion Direct Drive, която използва комбинация от шест различни предварително зададени програми и осигурява индивидуално изпиране чрез движения на барабана в различни посоки, в зависимост от вида на дрехите ви. Двата уреда също така са изключително тихи с почти никаква вибрация. Това се дължи на Inverter Direct Drive мотора, в който LG толкова много вярва, че му дава невероятната 10-годишна гаранция.

LG OLED е новото черно

В технологиите новото черно е LG OLED TV. Напълно заслужено, заради перфектното черно, което е в състояние да възпроизведе извитият OLE...

Внимание заслужава и технологията TrueSteam™ на компанията, която притежава функции като Steam Refresh (Освежаване с пара) и Allergy Care (Грижа при алергии). Тази технология премахва алергените и остатъчния перилен препарат, които често се асоциират с дихателни и кожни заболявания. Функциите ѝ оказват изключително благоприятно влияние върху дрехите. Освежаването с пара, например, премахва гънките и миризмите само за 20 минути.

Интересно при еко-хибридните перални и сушилни е, че използват както въздушни, така и нормални режими на сушене. Благодарение на тази своя характеристика, пералните от LG могат да спестят до 7000 литра вода годишно в сравнение със сушилните с обикновен режим на сушене. Ефективните сушилни на LG също така притежават Eco и Speed режими, които позволяват на потребителите да избират между оптимално спестяване на енергия и максимално спестяване на време. Също така те използват ниска температура, която намалява щетите върху материите и шанса за свиване на дрехите.

LG планира телевизор, който се навива на руло

LG Electronics разработва базиран на органични светоизлъчващи диоди (OLED) гъвкав телевизор, чийто дебют се предвижда следващата година...

Тези иновативни еко-хибридни перални, тоест комбинация между пералня и сушилня в един уред, разполагат и с „умна“ свързаност, благодарение на която чрез технологията за комуникация Near Field Communication (NFC), потребителя има възможността да тегли програми на пералнята си чрез своя смартфон. По всяко време могат да бъдат свалени програми като Baby Care (Бебешки дрехи) и Cold Wash (Пране със студена вода). Освен това, технологията NFC се използва и при функцията Smart Diagnosis™, която помага на потребителите бързо и ефикасно да отстранят почти всяка малка неизправност преди да се е превърнала в сериозен проблем.

А дори и за най-взискателните домакини, пералните разполагат и с изключително стилен дизайн, подходящ за интериора на всеки съвременен дом.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com