Кафе „Nova Brasilia“ отбеляза производството на 500-милионната си опаковка за българския пазар

4450
Кафе „Nova Brasilia“ отбеляза производството на 500-милионната си опаковка за българския пазар
Снимка: Espresso

Заводът, намиращ се в град Костинброд, на JDE в България отпразнува 25-тата си годишнина, заедно с българските си партньори и дипломатическата общност у нас

JACOBS DOUWE EGBERTS, един от световните лидери в производството на кафе и чай, отбеляза производството на своята 500-милионна опаковка кафе Nova Brasilia с малка церемония в международния си завод в град Костинброд. Юбилейната опаковка беше подарена на кмета на община Костинброд - г-н Трайко Младенов, като признание за партньорството през годините. Кметът на община Костинброд го придружаваше и д-р Атанас Тенев – Председател на Общински съвет – Костинброд.

Вземи мечтата си в ръце

  Помниш ли моментите в училище, в които с приятели и съученици обсъждахте мечтите си за бъдещето? Е, понякога се случва така...

Сред почетните гости на събитието бяха американският посланик у нас Н. Пр. г-жа Херо Мустафа, заместник-посланикът на Кралство Нидерландия в България г-н Юрен Ван дер Хорстдари, заместник-министърът на икономиката г-н Стамен Янев и други членове на дипломатическата общност в България.

След виртуална обиколка на фабриката за кафе, на присъстващите беше представен анализ на социално-икономическото въздействие в България на JDE, изготвен от Института за пазарна икономика.

Негово Величество Кафето - защото отдавна не е просто чаша с тъмна течност

Повечето от нас започват деня си с него. Мнозина от нас са пристрастени към вкуса му, а друга част – колкото и да го отбягват, вс...

При посещението си във фабриката американският посланик в България Н. Пр. Херо Мустафа коментира: „Изключително се радвам, че посетих нидерландско-американската фабрика на Jacobs Douwe Egberts Peets' заедно с колегите ми от Нидерландия. JDE Peet е най-голямата компания за кафе и чай в света с почтени практики, която оперира в повече от 100 държави. През последните 25 години компанията е инвестирала милиони долари в завода си в Костинброд и е ангажирала 84 работници от областта, които произвеждат кафе за консумация в целия регион. Горда съм да видя, че компании с американски инвестиции, като JDE Peet's, работят в България в полза на всички нас."

След близо 30 години на българския пазар (от 1991 г.), Nova Brasilia е пазарен лидер при мляното кафе за домашна консумация за 2019 година и събужда милиони български любители на кафе всеки ден.

Г-н Трайко Младенов и д-р Атанас Тенев подариха икона на Исус Христос с пожелание всички да бъдат здрави, успешни и Бог да ги закриля!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com