Как да използвате негативната енергия във ваша полза

7649
Как да използвате негативната енергия във ваша полза
Снимка: iStock

Повечето от нас всеки ден попадат на видеоклипове и статии по темата за справяне с негативизма. Оказва се, че е много по-ефективно да не се борите с него, а да го използвате в своя полза. Експертите показаха как най-лесно може да се направи това.

Далеч не винаги някой друг е виновен за това, че всичко върви зле при нас. Понякога ние самите сме виновни за това положение. Всеки от нас има дупки, през които тече жизнената енергия. Експертите препоръчват да ги поправите възможно най-скоро, така че следващия път атаките на недоброжелатели да не предизвикат твърде много негативни емоции.

1.  Останете в движение

Човекът трябва да е активен. Многобройни проучвания и простият ежедневен опит казват, че мързелът е вреден. Човек, който не прави нищо, създава негативизъм около себе си и концентрира само най-лошото в ума си.

20 тайни за набавяне на енергия

Ако човек се движи, тоест ходи, бяга, спортува, плува в басейна или просто работи физически, главата му не е задръстена с отрицателни емоции. Отрицателната енергия го заобикаля. Агресията, ако се е появила, може да бъде изхвърлена във фитнеса – ще изгорите повече калории и ще постигнете по-добър успех. И не става въпрос само за бойни изкуства.

Друго добро приложение на този съвет е почистването. Ако изведнъж се почувствате зле, почистването ще ви помогне да се отървете от депресивните мисли. Първо, това също е тежест. Второ, когато чистим, се наслаждаваме на това как домът се трансформира. Трето - почистването води до факта, че негативното в живота става по-малко в бъдеще. В чист апартамент или къща има много по-малко негативна енергия.

2.  Метод "Предаване на чужда енергия"

Представете си, че някой ви е казал нещо лошо или е направил нещо неприятно. Всяко негативно действие от страна на другите е нещо като куршум или стрела, летяща във вашата посока. Можете да отделите време и енергия, за да отблъснете този удар, атаката на врага или можете да направите нещо друго.

Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода

Става дума за приемане на тази отрицателна енергия само с неутрален или дори положителен знак. За да направите това, трябва да прехвърлите лошото съобщение през филтъра. Тук е полезна една много проста техника за визуализация. Когато сте получили доза негативност от думите или действията на човек, просто затваряте очи и тогава започвате да си представяте как лошите думи на другите хора стават част от вас, но не пречат на живота ви. Представете си, че сте взели частица от душата и енергията на този човек и сте я оставили при вас.

Агресорите правят точно това – дават ни енергията си с надеждата, че ние ще им дадем дори повече, отколкото са получили. Така действат всички енергийни вампири. Всичко лошо, насочено към вас, трябва да бъде отнето и погълнато. Самото осъзнаване, че човек е инвестирал във вашата енергия, ще ви помогне да се абстрахирате от същността на казаното.

Следващия път, когато почувствате прилив на негативна енергия, веднага си представете, че я отнемате и получавате. Мислено можете дори да кажете на човека, който е хвърлил неприятна фраза, „благодаря“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com