Как да изтриеш завинаги Facebook профила си

59815
Как да изтриеш завинаги Facebook профила си

Има опция, с която можеш да деактивираш Фейсбук профила си, но той остава в архива и можеш да си го върнеш по всяко време. Има обаче хора, които искат да го премахнат завинаги и Фейсбук дава следната опция:

"Ако деактивирате вашия акаунт, вашият дневник ще изчезне от услугата Facebook незабавно. Хората във Facebook няма да ви намират, макар че част от информацията, като изпратените от вас съобщения, все още ще са видими за другите потребители. Ние също съхраняваме и информацията от дневника ви (напр.: приятели, снимки, интереси и др.) в случай, че пожелаете да се върнете.

Ако не мислите, че някога отново ще използвате Facebook, можете да заявите акаунта ви да бъде изтрит напълно. Обърнете внимание, че няма да можете да активирате отново акаунта или да възстановите някои от материалите, които сте добавяли в него. Преди да направите това, може да поискате да направите копие на информацията ви от Facebook. След това, ако желаете окончателно да изтриете акаунта си без възможност за възстановяване, влезте във вашия акаунт и попълнете формуляра."

Виж как да разбереш паролата на някой във Фейсбук

Появи се клипче в интернет, което показва как можем да разбием паролата на някой във Фейсбук. Ако искате да не сте от хората, които ста...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com