Как да премахнем негативната енергия от дома?

7384
Как да премахнем негативната енергия от дома?
Снимка: istock

Натрупването на отрицателна енергия в дома може да доведе до сериозни проблеми и дори да разруши семейното щастие. За да защитите себе си и семейството си, е необходимо да извършите своевременно енергийно почистване на помещенията.

Ако след като се приберете у дома, настроението ви рязко се влоши без видима причина, ако кавгите от нищото са зачестили в семейството ви и поредица от неуспехи преследва вашето домакинство, много вероятно е твърде много негативна енергия да се е натрупала във вашия дом.

Енергия на неуспехите: Как да почистите дома от неприятности и лош късмет

Откъде може да дойде?

Има много източници: гости, които ви завиждат на щастието, вашите собствени негативни емоции, неща, заредени с негативна енергия и дори някои растения. Освен това много зависи от вашето поведение у дома: конфликти с близки, безразлично отношение към къщата и пренебрегване на реда влияят на микроклимата в бъдеще. Домашните стени работят като резонатор: те ви връщат това, което получават от вас. За тези, които обичат къщата, тя се превръща в истинска крепост, към онези, които превръщат дома си в „бойно поле“, се връщат многократно засилени негативни импулси.

Когато има твърде много отрицателна енергия, тя започва да разрушава щастието на всички членове на домакинството. Ето защо е толкова важно да забележите негативните промени навреме и да почистите стаята.

5 неща, които точат енергията ни

Как да пречистим енергията у дома?

Има много начини за енергийно изчистване на пространството. Едно от най-ефективните и лесни за изпълнение е почистването с църковна свещ. Всичко, от което се нуждаете за това, е църковна свещ, за предпочитане не много тънка, и малко светена вода. Почистването трябва да се извършва вечер. Желателно е в този момент в апартамента да няма никой освен вас.

Необходимо е да започнете почистването от входната врата, за да завършите - до нея. Пресечете вратата три пъти със запалена свещ. След това повторете същото действие с отвора на ключалката. След това отидете до стените, като започнете от вратата към други стаи по посока на часовниковата стрелка. Бавно вървете със свещ по всички стени на къщата, като се обърнете към тях и държите свещта право пред вас.

Особено внимание трябва да се обърне на ъглите, огледалата и местата, където най-често възникват кавги или започват да ви завладяват лоши мисли. Те трябва да се поръсят със светена вода и да се прекръстят със свещ три пъти. Самата свещ ще даде сигнал, когато се окаже на място, където е натрупана негативност: ако пламъкът започне да се увеличава, восъкът пуши или пука, не забравяйте да повторите. Обикаляйки целия апартамент по посока на часовниковата стрелка, трябва да се върнете до входната врата. Пресечете вратата, прошепвайки: „Запечатвам от злото, затварям прохода за недобри хора.“ Прекръсти се и духни свещта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...