Как да разбера дали съм вещица?

21550
Как да разбера дали съм вещица?
Снимка: iStock/Guliver

В поведенческо отношение вещиците винаги се държат много уверено и могат да издържат на всеки поглед. Те не губят увереност и в най-тежката житейска ситуация.

Вещиците са интроверти, могат да се адаптират към всяка компания и ситуация. Често посещават шумни социални събития, те не страдат от самота. Много често вещиците се държат неадекватно.

Всяка вещица води потаен начин на живот, така че дори пред близки приятели никога не се разкриват. Такива жени имат специален ритъм на живот. Характерна особеност е, че те могат да изчезнат от погледа за известно време и съвсем неочаквано.

По правило магьосниците са късметлии. Те имат късмет във всичко, така че лесно се изкачват по кариерната стълбица. Такива жени са общителни и хората се разкриват пред тях.

Вещицата е лоша домакиня, не се интересува от домашната сфера на живот. По правило къщата им е бъркотия.

10 признака - Как да разбера дали имам МАГИЯ?

Вещиците много обичат животните. Но в същото време най-често в къщата се държат котки или змии. На улицата магьосницата никога няма да се изплаши от бездомно куче. Тя е в състояние да разбира езика на животните и понякога използва техните мисли.

Как да разбера дали съм вещица: 7 признака

Знак №1: Вие сте много чувствителни, мъдри и контролирате живота си.

Много сте свързани с емоциите си, вие сте съпричастни и чувствителни. Имате мъдрост. Хората идват при вас за различни видове съвети. Те ви молят за съвет относно любовта, връзките, кариерата, външния вид и живота като цяло. Вещиците са давали отговори на всички тези въпроси в продължение на хиляди години.

Знаете как да съветвате и изслушвате любимите си хора. Но също така можете да се защитите и да покажете характер, когато някой се изпречи на пътя ви или на този на приятелите ви.

Ако усетите едно от тези 5 неща, може би сте в плен на ЧЕРНА магия

Знак №2: Откривате отговори на всички въпроси чрез майката природа. И можете да видите всяка ситуация много по-мащабно от обикновения човек.

Вярвате във величието на майката природа. Вещицата е наследница на силата на Земята. Вие цените естественото пред изкуственото. Можете да осъзнаете стойността на растенията и природата да се грижите за себе си и да лекувате тялото, ума и духа си. Тамян, енергийни кристали, масла и кремове с органични съставки са винаги под ръка за всеки повод.

Знак №3: Привличане към Луната

Хората, които изпитват необяснимо влечение към нашия естествен спътник, имат мощна интуиция. Те успяват да насочат енергиите на Луната в правилната посока. Ако постоянно ви казват, че настроението ви се променя, като фазите на луната - вие сте типична вещица!

Знак №4: Винаги споделяте опита със семейството и приятелите си

Истинската вещица винаги споделя знанията си, опита си с други хора. И вашият съвет наистина помага. Усещате, че наистина облагодетелствате близките си. Вратите на вашия дом са винаги отворени за тези, които се нуждаят от вашата подкрепа.

Магията на думите

Знак №5: Може да се наречете творческа личност

Ако имате смислени идеи и ги следвате с упорит и енергичен характер, ще постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Това означава, че можете точно и успешно да откриете и реализирате истинската си воля. Това предполага връзка със скрита реалност, която може да промени този свят.

Знак №6: Вие сте много общителен човек

Комуникацията означава подобряване на отношенията ви със себе си и с другите. Често не осъзнаваме, че всички сме свързани и действаме без да мислим за това.

Знак №7: Вие сте мъдър отвъд годините си

Ако всички ви казват от детството, че не мислите за времето, вие сте типична вещица. В крайна сметка всяка вещица се отличава с мъдрост и чувство за отговорност. Склонни сте да мислите преди да действате. Мислите преди да говорите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...