Как да разберем, че мъжът е женен, но се крие: 7 признака, които издават измамника

8470
Как да разберем, че мъжът е женен, но се крие: 7 признака, които издават измамника
Снимка: iStock/Guliver

Уви, семейното положение не е изписано на челото на мъжете. Можете обаче да разпознаете измамника с помощта на други, малко по-малко очевидни признаци от халка на пръста.

1. Следа от халка

Когато носите пръстен дълго време, по пръстите ви остават едва забележими следи. Ако забележите такава следа, това може да е знак, че мъжът е женен, но се крие. Само не забравяйте, че някои мъже не носят брачни халки по принцип.

2. Пропуснати повиквания

Ахилесовата пета на всички женени мъже. Пропуснатото обаждане от съпругата му е престъпление, което се наказва най-жестоко.

Ако новото ви гадже често обръща телефона, за да заглуши разговора и в същото време да не виждате кой се обажда, демонстрирайки чудеса на сръчност, или отговаря кратко: „Зает съм. Ще ви върна обаждане, ”и след това бързо изчезва, за да пуши или да се обади, можете да сте сигурни, че той има какво да крие от вас.

Неща, които трябва да направите, преди да простите изневяра

3. Срещи на „чужда” територия

Има и друг начин да разберете, че мъжът е женен, но се крие. Нежно поискайте посещение в дома му.

Мъж, който крие брака си, рядко кани жени вкъщи при себе си, предпочита срещи в хотелски стаи, с приятели или на територията на любимата си, като измисля най-различни оправдания защо не кани гости.

4. Срещи в определени часове

Жененият мъж трябва да прекарва вечерите и уикендите със семейството си, така че най-често ще се срещате през делничните дни, през деня (ако работата му позволява) или вечер, но не твърде късно. И със сигурност няма да са ежедневни срещи.

5. Планирани разговори

Ако мъжът иска да скрие семейното си положение от вас, той или няма да ви даде своя телефонен номер, позовавайки се на някои много основателни причини, или ще бъде недостъпен / зает вечерта, или ще се опита да се обади сам.

Съвременните месинджъри ви позволяват да правите изобщо без обаждания, можете да пишете всичко, да изпратите снимка. Женените мъже не винаги отговарят на съобщения вечер, после се оправдават, че са си легнали рано, забравили телефона цяла нощ в колата....

3 причини за изневяра

6. Много потаен

Ако ви се струва, че мъжът крие нещо от вас, значи не ви се струва. Обикновено знаем всичко за хората, с които имаме отношения: къде работи нашият избраник, къде живее, с кого живее, какво се случва в него.

Посещавате различни места заедно като двойка. Мъж, който се интересува от връзката, определено ще ви запознае със своите близки и приятели.

Когато една връзка от самото начало е обвита в някаква мистерия, дълги извинения и обяснения, чувствате, че нещо се крие от вас или вие се криете от някого.

7. Съвместни снимки

В ерата на триумфа на Instagram и други социални мрежи, липсата на споделени снимки с мъжа на вашите мечти е достатъчно ясен намек, че той има други, по-сериозни връзки.

Той може да измисли хиляда и една причини поради които не е нужно да правите селфи, но разбира се ще скрие истинската от вас, защото не му е изгодно да разберете истината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com