Как да разберете дали той е влюбен според зодията му

10672
Как да разберете дали той е влюбен според зодията му
Снимка: iStock

Всяко влюбено момиче се надява, че чувствата му са взаимни и избраникът няма да разбие сърцето му. Как обаче да разберете със сигурност дали партньорът ви е влюбен във вас? Астролозите обясняват, че по поведението на мъжа можете да определите сериозността на намеренията му.

Овен

Мъжете от тази зодия са изключително честни и открити. Ако той наистина ви харесва, спокойно ще ви съобщи това и няма да се скрие в „храсталака“.

Телец

Ако едно момиче е привлекателно за Телеца, то самият самоуверен мъж започва да се черви, да заеква и да се изнервя. Ето го, първият признак на любов от страна на Телец - смущението.

Близнаци

За да разберете, дали мъжът Близнаци е влюбен, трябва да обърнете внимание на начина му да общува с вас. Обикновено представителите на тази зодия са изключително очарователни и симпатични с жени, които не са им безразлични.

Рак

Мъжете Рак много се страхуват да не се опарят или да са отхвърлени. Ето, защо, те ще се опитат да се доближат максимално до вас, направо до душата ви. Те ще търсят причини да се срещнат с вас. Едва тогава ще се решат да говорят за чувствата си.

Лъв

Ако Лъвът реши да ви разкаже за чувствата си, тогава той определено ще се подготви сериозно за този момент. Той ще облече най-добрия костюм, ще направи прическата си, може би ще уреди най-незабравимата среща. Всичко трябва да е перфектно.

Дева

Мъжете Дева обикновено показват своята симпатия с малки, но смислени подаръци. Представителите на този знак са много внимателни и забелязват много важни точки. По този начин може да им покажете, че сте специален човек за тях.

Везни

Ще е много трудно да разберете, че Везните ви харесват. Те винаги са очарователни, харизматични и общителни. С вас, обаче ще са много по-галантни и по-хубави.

Как да разберем, че мъжът е готов за сериозна връзка

Често отношенията ни в началото са несигурни и изпълнени с въпроси, защото не познаваме добре човека срещу нас. С времето отговорите на...

Скорпион

Ако Скорпионите се влюбят, те се превръщат в детективи. Те ще искат да знаят всичко за вас до най-малкия детайл, ще питат приятелите ви за вашите вкусове, любими ястия и т.н. Може дори да ви последват.

Стрелец

До момичето, което харесват, мъжете Стрелец започват да излъчват самочувствие. Представителите на този знак ще се покажат максимално, наслаждавайки се на вашата наслада. Стрелецът ще се опита да ви накара да мислите, че той е много повече, отколкото изглежда на пръв поглед.

Козирог

Мъжете, които хапват ЧЕСЪН, са по-привлекателни за жените

Чесънът е може би най-популярният зеленчук. Смята се, че е много полезен за здравето като превенция от настинка и грип. Свойствата му о...

Представителите на тази зодия никога няма да говорят директно за чувствата си. Те, обаче ще ви дадат много улики, с надеждата, че сами ще се досетите. Мъжете Козирози няма да направят първата крачка, ако не са сигурни във взаимната симпатия.

Водолей

Не си струва да чакате признаване за чувствата от Водолей. Тук трябва да бъдете търпеливи. От всички знаци на зодиака емоциите на Водолея са най-трудни за изчисляване. Те никога не говорят директно за чувствата си.

Риби

Мъжете Риби са много емоционални същества, не могат да задържат почти нищо в себе си. Затова веднага ще разберете, дали не сте безразлични към тях. Най-вероятно той ще направи всичко възможно, за да бъде близо до вас. Мъжът Риби обаче може внезапно да изчезне от вашата среда, ако внезапно прецени, че се излага на риск да остане с разбито сърце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com