Как да реагирате, ако съпругът ви има любовница, но не си го признава?

2466
Как да реагирате, ако съпругът ви има любовница, но не си го признава?
Снимка: iStock/Guliver

Изневярата е гръм от ясно небе за почти всяка жена. В такъв труден момент едно момиче се нуждае от максимална подкрепа и разбиране как да живее. Какво да направите, когато някой ви изневери и има ли оптимални решения?

Първото нещо, с което трябва да започнете, е да не правите нищо. Всяко решение ще бъде взето на базата на емоции и няма значение дали искате да се преструвате, че не знаете нищо, или да решите да изхвърлите съпруга си заедно с куфара му. Най-правилното нещо е да не предприемате стъпки, докато сте под влияние на негативни емоции и желание да изтриете предателя от лицето на земята.

Неща, които трябва да направите, преди да простите изневяра

Ще бъде полезно да заживеете отделно от мъжа, без да го информирате за причините за такова решение. Резервирайте хотел за няколко седмици (за предпочитане в друг град), посетете майка си, отидете на почивка, помолете приятелите си да ви приютят. По този начин ще промените ситуацията, ще бъдете далеч от съпруга си, ще си осигурите качествена подкрепа и ще разберете вашите мисли и планове.

Отговорете си честно на въпроса дали сте готови да живеете в любовен триъгълник. Много жени не крият, че това е изгодна ситуация за тях. Например, те са доволни от факта, че мъжът изневерява, но в същото време осигурява на семейството комфортен стандарт на живот. Тази ситуация може дори да прерасне в открит брак. И двамата съпрузи остават обвързани с подпис по лични причини, но всеки от тях живее свой личен живот.

7-те вида изневяра и притеснителните знаци, по които да ги разпознаете

Понякога съпругата не иска да загуби съпруга си и се надява, че всичко ще се промени. Освен това, тя му приготвя закуска, спи с него и пере нещата му. С други думи, тя се страхува или не иска да остане сама. По правило, мъжете се възползват от това и не променят нищо. Можете да се преструвате, че нищо не се случва, но търпението работи като пружина: колкото по-дълго стискате, толкова по-болезнено удря. В един момент може да не издържите. Затова е по-добре да си вземете почивка и да помислите дали искате да продължите да живеете в самоизмама.

Ако не сте готови да приемете ситуацията и тайно се състезавате за съпруга си, директно го уведомете, че знаете за любовницата му. Можете да изслушате съпруга си и да разберете какво иска той. Ако той се покае, моли за прошка и ви иска обратно, очертайте вашите условия или неговите действия, които трябва да предприеме, за да заслужи втори шанс.

Уверете се, че той прекъсва всички връзки с другата жена, поема отговорност за случилото се и в никакъв случай не прехвърля вината върху вас. Един мъж трябва да покаже намерението си и че е готов на всичко, за да ви върне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com