Как да върнете младостта на устните си?

2310
Как да върнете младостта на устните си?
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена знае, че колкото по-възрастна става, толкова по-тънки са устните й, за съжаление. Освен това те губят естествения си ярък нюанс и тон. Някои дами дори трябва да оформят устните с червило всеки ден, защото техните собствени са се превърнали в тънка, едва забележима ивица.

Оказва се, че можете да върнете обема и цвета на устните си, без да посещавате модни козметици и без „инжекции за красота“. Всичко е свързано с прекомерното напрежение на кръговия мускул на устата. Този ефект често се проявява при силни хора, шефове и често нервни.

Ако жената редовно изпитва такъв стрес, лицето й се променя с течение на времето. И на първо място устните - те стават тънки и грозни.

Много дами решават да коригират този дефект с помощта на постиженията на съвременната козметология. А именно - инжектиране на филъри в устните, които ги „изправят“ и ги правят съблазнителни.

Трябва обаче да се разбере, че подобни процедури не са подходящи за всички и не могат да гарантират един и същ резултат за различните жени. Някои от компонентите се абсорбират с течение на времето. И жените трябва отново да се запишат за скъпи процедури.

По-радикален и скъп начин за привеждане на устните в „луксозна“ форма е пластичната хирургия. Но не всички дами са готови да правят такива жертви и не всички имат достатъчно пари.

Има начин!

Ако имате желание да върнете устните към предишния им обем и красота, но нямате пари, не се отчайвайте. Напълно възможно е да се справите сами с тази задача, като правите редовен масаж на лицето. Техниката на нейното изпълнение е проста и резултатът няма да закъснее. Основното е търпението и постоянството в постигането на заветната цел.

И така, за да отпуснете кръговия мускул на устата, леко натиснете кожата под долната устна с два пръста - показалеца и средния. Почувствайте как устната изглежда увеличава обема си от това. След това с леки движения за рисуване очертайте контура на устните с пръсти. В същото време направете контура от средата на устните до ъглите, като леко ги повдигате нагоре.

Направете същите движения с горната устна. Упражнението трябва да се прави всеки ден, като се редуват зони. Опитайте се да не натискате твърде силно върху кожата, изпълнявайте комплекса с минимален натиск.

Ако не пропускате "класове", забележим ефект ще се появи след 2-3 седмици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Древни турски гадания, които ще ви предскажат съдбата ви

4 признака на дъщеря, която никога не е била обичана от родителите си

7 ефективни стратегии за договаряне на по-висока заплата

12 здравословни закуски, които ще ви направят по-слаби и красиви

Как да почистите езика си от плака и бактерии?

Топ 10 на най-говоримите езици в света

Топ 4 най-странните зодии

Знаете ли колко е дълга Великата китайска стена

Край на самотата: 5 знака, че сте на път да срещнете своята сродна душа

Топ 4 на зодиите, които пленяват с красота и остър интелект

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com