Как изглежда домът мечта на всяка ЗОДИЯ

24600
Как изглежда домът мечта на всяка ЗОДИЯ
Снимка: iStock

Дом мечта на зодия Овен

Техният дом е изпълнен със спомени от пътувания, предмети от спортовете, които тренират, хладилникът им е осеян с магнити от различни дестинации, а стаите са боядисани в ярки и разнородни цветове, както и самите мебели.

Дом мечта на зодия Телец

Телците харесват удобствата и стила. Затова и домът им е обзаведен с модерни, често луксозни, мебели, които са и практични. Те обичат да се приберат у дома след дълъг ден и да отпочинат в приятна обстановка. 

Голямо щастие очаква тези зодии през 2022

Дом мечта на зодия Близнаци

Домът мечта на зодия Близнаци е с големи прозорци, през които да влиза много светлина. Близнаците не обичат претрупването с вещи и мебели, умерени в декора, те обичат да украсяват дома си предимно със снимки и редица сувенири.

Дом мечта на зодия Рак

Домът мечта на Раците е уютен. Те не държат на модерното обзавеждане и лукса, а на онази атмосфера, която датчаните определят като "хюга". В дома им преобладават естествените материали и мебели в неутрални цветове.

Дом мечта на зодия Лъв

Домът мечта на представителите на зодия Лъв е модерен и изпълнен с живот и любимото на един лъв е, когато някой влезе за първи път в дома им, да ахне и да започне да се оглежда. Стените им са осеяни с картини, които перфектно кореспондират на обзавеждането. 

Дом мечта на зодия Дева

Домът мечта на зодия Дева е стилен, но и функционален. Девите обичат да съчетават ярки и неутрални цветове за стаите си. Мебелите често са многофункционални, а декорът семпъл.

Дом мечта на зодия Везни

В дома на зодия Везни често цари творчески хаос. Стаите са боядисани в пастелни цветове, а декорът е богат - най-често подаръци от приятели и сувенири от пътувания. Везните не обичат да изхвърлят нищо, затова често ще видите в дома им и много излишни (според повечето хора) предмети.

Дом мечта на зодия Скорпион

Защо рибите са толкова перфектни приятели

Рибите никога няма да издадат тайните ви Ако имате приятел със зодия Риби, може да бъдете спокойни, че споделените тайни с него ще си ...

Скорпионите държат на личното си пространство и допускат в дома си само много близки хора. Атмосферата вътре е стилна, с много цветове. 

Дом мечта на зодия Стрелец

Стрелците не са домошари, затова залагат на практичността у дома. Обичат да оползотворяват пространството на максимум, затова домът им е пълен с функционални мебели.

Дом мечта на зодия Козирог

Домът на Козирозите е олицетворение на тяхната практичност. В дома на всеки Козирог има работно кътче, което той пази ревностно от всички и държи там да има строг ред. Мебелите са функционални и семпли, без много акценти. 

Тези зодии винаги искат да командват всички

Козирог Те са дисциплинирани и очакват същото от хората до себе си. Преди да се втурнат в някакво начинание, първо ще обмислят и дори ...

Финансовото състояние на зодиите през 2022 г.

Дом мечта на зодия Водолей

Домът на Водолеите е обзаведен с много старание, Всяка една мебел е избрана след щателно проучване и безкрайно обикаляне по магазините. Те не държат на един стил в помещението, затова и домът им е по-скоро богат на еклектика.

Дом мечта на зодия Риби

Най-големите домошари в зодиака, Рибите влагат много старание, за да превърнат дома си в убежище. Мебелите и декора излъчват уют - неутрални цветове, пухкави възглавници, одеяла и много снимки. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com